Lääne Elu paberleht laupäeval, 11. märtsil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1103001

Läänemaast võiks saada siseturisti talvine meelis puhkekoht

Uisu- ja tõukekelgumatkad ning jäätee võiks Läänemaast teha talvel siseturistile lemmiku peatuspaiga, seda takistab aga asjaolu, et talveilma ei saa kuigi pikalt ette lubada. „Eriti välismaalaste jaoks on jäätee väga eksootiline, lausa müstika. Aga kahjuks ei saa me seda maakonna tutvustamisel väga palju ära kasutada – me ei saa seda lihtsalt lubada,” möönis MTÜ Läänemaa Turismi juhataja Annika Mändla.

Jüri Mõniste – Virtsu patrioot

Virtsu mees Jüri Mõniste sai sel aastal Hanila valla maa soola tiitli. Ja õigusega sai, sest Virtsus toimuva taga on sageli Virtsu arenguselts ja selle puhul ei saa Mõnistest üle ega ümber. Ise tunnistas ta, et on Hanila vallavolikogu ning kultuuri- ja hariduskomisjoni liikmena mitu korda maa soola tiitlist kõrvale vingerdanud. Sel aastal jäi aga haiguse tõttu arutelult kõrvale. „Eks tegelikult mängis natuke rolli ka see, et on ikkagi Hanila valla viimane maa soola tiitel. Mis järgmisel aastal tuleb, ei tea ju keegi,” selgitas ta, mis tänavu tiitlile väga vastu ei punninudki.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sass1.
7 aastat tagasi

Miks on uudis täna kell 15:02 , kui seda ei ole
võimalik kommenteerida?