Politsei otsib Linnamäelt lahkunud 75-aastast Elgit

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

ElgiPolitsei koos vabatahtlikega otsib 75aastast Elgit, kes eile õhtupoolikul lahkus oma kodust Lääne-Nigula vallast Linnamäelt. Naine pole koju naasnud ning lähedastel ega politseinikel pole õnnestunud temaga ühendust saada. Et telefonipositsioneering andis naise viimaseks asukohaks Padise käivad otsingud seal.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul otsiti Elgit eile õhtul Linnamäe ümbrusest, kuid pärast seda kui telefonipositsioneeing andis naise asukohaks Padise valla, kandusid otsingud sinna üle. Telefonipositsioneering andis naise võimaliku asukohana suure ala, mistõttu on alustatud ulatuslikke maastikuotsinguid, kuhu on kaasatud ka vabatahtlikud. Naist on otsitud ka PPA kopteri meeskonna abil, kontrollitud on haiglaid ja mahajäetud hooneid, kuid seni tulemusteta.

Kodust lahkused võis naine kanda seljas pikemat musta värvi jopet ja peas musta värvi baretti. Ta on kõhna kehaehitusega, umbes 160 cm pikk ning hallide poolpikkade juustega.

Naisel võib esineda probleeme mäluga, ta on ka varem ära eksinud.

Politsei palub kõigil, kes on fotol kujutatud naist näinud või teavad tema asukohta, anda sellest teada hädaabinumbrile 112.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments