Lääne Elu paberleht teisipäeval, 7. märtsil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel0703001

 

Naistepäev ja soorollid: õiged ja valed naised

Naistest rääkides tükib esikohale välimus ja suhe meestega, soolise võrdõiguslikkuse probleeme ei leevenda isegi 8. märtsi lillemeri.

Rail Balticu kummitusrongist ei tohi vaikida

Psühholoog Tõnu Ots Rail Balticust. „Kuni rong pole veel liikuma läinud, on paras aeg esimesi tagajärgi aimata ning teada, kellele asja õnnestumise korral ausammas püstitada ja kellest ebaõnnestumise korral topis teha,” arutleb Ots.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mart
7 aastat tagasi
uskmatu+toomas
7 aastat tagasi

Rayl Balticust.Hiljuti selgus,et Rayl Balticu marsruut läbi Pärnu pandi paika kõrgel tasemel Juhan Partsi osalusel 2011.a. ja seda väidetavalt riigikaitse huvidest lähtudes.
Kummastav on selle juures,et Ukrainas ei olnud veel Maidanist lõhnagi ja Krimmi polnud annekteeritud !
Maailma olukord oli stabiilne aga sõjardid hakkasid juba tulevikuks ettevalmistusi tegema või on siin millestki valesti aru saadud?Kui siia juurde lisada,et väidetavalt USA senat arutas juba 2007.a.võimaluste üle kuidas viia sõjaväebaasid Balti regijooni ja sh.Eestisse siis loksub kõik paika.
Vaielda ei ole siin midagi nii on ja nii jääb,teisitiarvajad sööge muru.