Läänemaa meister naiste võrkpallis on VK Hani

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Naiste võrkpalli kolm parimat tiimi Läänemaal: VK Hani, Ridala I ja Ridala II. Fotod: Enn Kerge

Läänemaa naiste 2017. aasta võrkpalli meistrivõistlustel kaitses mullu võidetud tiitlit VK Hani.

Taaskord oli nende finaalivastaseks Ridala ja nii nagu aasta tagasi, läks kahe geimivõiduni mängitud finaalis võitja selgitamiseks vaja lisageimi. 2:1 võit ja 2017. aasta meistritiitel läks Hani võrkpalliklubile.

Ka järgmine auhinnaline koht kuulus Ridala naiskonnale. 3.-4. koha kohtumises võitis Ridala II Oru naiskonda geimidega 2:0.

Kokku osales Läänemaa 2017. aasta meistrivõistlustel kuus naiskonda. VK Hani koosseis: Evelin Merilainen, Ivi Pajuste, Merike Errit (naiskonna parim mängija), Kristel Källe, Kätlin Källe, Maili Jaaska, Kristiina Peterson. Naiskonna esindaja on Lauri Lilleoks.

Ridala I koosseis: Ana-Laura Kaasik, Eveli Maripuu, Maigi Koppe, Heliko Nukki, Ly Märss, Kärolis Kungla. Treener Meelis Nukki

Ridala II koosseis: Aive Aljaste (naiskonna parim), Kerda Ledis, Mari Alvela, Merilin Kask, Triin Suurküla, Triin Heilu. Treener Meelis Nukki

võrkpall ridala2 Enn Kerge võrkpall ridala Enn Kerge võrkpall VK Hani Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Max
7 aastat tagasi

Tibist ei tea midagi, peamine et ridala võrkpall õitseks.

Jaan
7 aastat tagasi

Nagu pildilt näha toimusid võistlused jälle Taebla gümnaasiumi võimlas. Kas Taebla EPT võimla ka veel töötab? Või on härra Lõhmus oma koondamistega jõudnud sinna et võimlast on tehtud mõttekoda !? Nii palju olen kuulnud et sinna on tööle võetud mingi tibi kes ei tea spordist ja kultuurist midagi.