Jako Kariste ja Karmo Einmann siirdusid FC Flora duubelmeeskonda

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi

Läänemaa jalgpalliklubi kaks kasvandikku ja eelmisel hooajal Läänemaa JK Haapsalut III liigas esindanud noormängijad, 17-aastane Jako Kariste ja 16-aastane Karmo Einmann, liitusid tänavu Tallinna FC Flora U21 meeskonnaga ning mängivad esiliigas.

Lisaks Flora U21 meeskonnale mängivad noormehed ka Läänemaa JK U-19 meeskonna eest U-19 eliitliigas.

Karmo Einmann on seni hooajaeelsetes kohtumistes mänginud keskpoolkaitses ning ootab hooaja algust optimismiga. „Suur samm karjääris on edasi tehtud ning siit saab ainult hea tunega edasi minna. Hooajalt ootan kindlasti suurt arengut ning häid tulemusi.“, kommenteeris Einmann.

Jako Kariste jätkab sarnaselt möödunud hooajale keskkaitsja positsioonil. „Kogu asi on väga huvitav, meeskond on tugev ning olen õnnelik, et treener (Joel Indermitte) sellise võimaluse andis,“ kommenteeris üleminekut Kariste.

Tallinna FC Flora U21 alustab esiliiga hooaega juba tulevasel neljapäeval, 2. märtsil kui Tallinnas Sportland Arenal kell 19 võõrustatakse Tallinna Kalevit.

Peale Einmanni ja Kariste lahkusid Läänemaa JK Haapsalust ka Aare Avila, kes liitus Vändra JK Vaprusega (esiliiga B), Talis Tamm, kes suure tõenäosusega liitub Saue JK Laagriga (II liiga) ning Rivo Reinsalu, Aleksei Saveljev ja Dmitri Maksimov, kes kõik liitusid Haapsalu JK-ga, mis möödunud hooajal kandis nime FC Haapsalu harrastajad (IV liiga). Läänemaa JK Haapsalu eest ei mängi uuel hooajal enam ka Leonid Bragin, Kris-Sten Toom ja Sten-Mark Alberg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Chan
7 aastat tagasi

Pealkiri “noortemeeskonda” on selles mõttes ekslik, et Tallinna FC Flora U21 kui Premium Liigas mängiv Tallinna FC Flora duubelmeeskond mängib siiski meeste esiliigat ehk Eesti tugevuselt teist jalgpalliliigat ja nt möödunud hooajal selle ka võitis.

herr+Ligi
7 aastat tagasi

pange veel sarnasemad nimed tiimidele : Läänemaa JK Haapsalu ja Haapsalu JK.

Luis
7 aastat tagasi

Kevadel ei ole Läänemaa meistrikaid toimunud…need toimusid ikka kahel viimasel aastal sügisel!

figo
7 aastat tagasi

LJK pidi mõned mehed endale võtma Haapsalu Leegioni satsist,kes kevadel tegid läänemaa meistrikatel väga tugeva esituse.

Raigo
7 aastat tagasi

Kas mõni mängumees alles ka jääb?