Saarlased tahavad parvlaevadele Saaremaa kaubamärki

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tehtud Saaremaal märk parvaleval Foto Saaremaa ettevõtjate liitFoto: Saaremaa ettevõtjate liit

Saarte Koostöökogu ning Saaremaa Ettevõtjate Liit kavatsevad pöörduda majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poole, et Saaremaa kaubamärk jõuaks uute parvlaevade visiirile, kirjutab Meie Maa.

TS Laevad on kinnitanud, et ettevõte on nõus märki reklaamima praamidel nii telerites kui ka muudes väljaannetes. Märgi eestvedajad ja panustajad soovivad aga, et märk oleks Saaremaa värav ning ilutseks ka parvlaeva visiiril.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Rasmus Ruuda sõnul kuuluvad uued laevad TS Laevadele ja see on nende otsustada, mil moel nad parvlaevade pindu kasutavad.

TS Laevade juhatuse esimehe Kaido Padari kinnitusel pakub TS Laevad tõesti võimalust Saaremaa märgi reklaamimiseks parvlaevadel olevatel ekraanidel, kuid praegu ei nähta võimalust laeva visiiril või muudel laeva värvitavatel pindadel reklaame eksponeerimiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänemaallane
7 aastat tagasi

Kas saarlane selle reklaami eest on nõus ka maksma hingehinda???

rk
7 aastat tagasi

Ma tahan mandri kaubamärki. Siiber ju Saaremaa ülepromomisest. Üks Eesti kõik!

Madis
7 aastat tagasi

Oot, oot- miks Saaremaa märk laeva peal? Kui tulla laevalt mandrile, siis peaks ikka olema ju Läänemaa märk ka laeval ja 1 jaanuarist Pärnumaa märk. Kui juba võrdsus, siis olgu täielik võrdsus. Miks eelistada üht maakonda teisele?

Volli͈,+saarlane
7 aastat tagasi
Reply to  Madis

Mitte et ma seda Saaremaa märki sinna laevale tahaks aga … Madise ideel on jumet – laev ju ennast sõites ringi ei keera ja Kuivastu suunal sõites on “ees” Saare maakonna märk ning Virtsu sõites “ees” selle maakonna märk, kuhu sõidetakse (hetkel Läänemaa, tulevikus Pärnumaa). Asi on selles, et selle Saaremaa märgi tutvustus on algusest peale olnud nii, et 2012. aasta lõpust on Saaremaa toidutootjad kasutanud oma toodetel sinist märki tekstiga “Saaremaa ehtne toode”. Märk on sama, mida Saare maakonda reisija võib näha parvlaevade vöö… ning tegelikult magati õige aeg maha – TS Laevad küsis juba mitu aastat tagasi nii… Loe rohkem »

Kübe
7 aastat tagasi

See nii saarlaste moodi, õige hetk maha magada ja siis pärast kisada. Aga kella kümmet saare kollegid maha ei maga!