Karilaid: keegi ei saanud Tiit Moorile volikogu juhi kohta lubada

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Keskerakond (11). Jaanus Karilaid. Tarmula

Haapsalu keskerakondlaste juht Jaanus Karilaid (fotol) lükkas tagasi Tiit Moori etteheited, nagu oleks ta lubadust rikkunud, kui jättis Moori ilma Haapsalu volikogu esimehe kohast.

„Me ei ole monarhistlikus riigis. Keegi ei saa Haapsalu volikogu esimehe kohta lihtsalt anda,” ütles Jaanus Karilaid.

„Kui mina volikogu esimehe kohalt riigikokku läksin ja hakati uut esimeest valima, esitas Helle Saarsoo Andreas Rahuvarmi ja Raimond Lunev Tiit Moori kandidatuuri. Võitis Rahuvarm,” sõnas ta.

Möödunud nädalal teatas Haapsalu volikogu liige Tiit Moor, et lahkub Keskerakonna fraktsioonist, sest kui ta 2015. aastal IRLi fraktsioonist sellesse üle läks, lubas Jaanus Karilaid, et Moor saab tema asemel volikogu esimeheks. Tegelikult hakanud Karilaid aga nõudma, et Moor astuks ka Keskerakonna liikmeks.

„Minu arust läks Tiidul meie fraktsioonis hästi. Ta oli Haapsalu Linnahoolduse nõukogus. Pöörasin erilist tähelepanu teelõigule, mille kordategemine oli Tiit Moori südameasi,” ütles Karilaid.

Karilaiu sõnul ei tulnud Tiit Moori lahkumine Keskerakonna fraktsioonist talle üllatusena. „Kaks nädalat tagasi helistasin talle ja küsisin, kas ta kandideerib meie või Saareväljade nimekirjas. Ütles, et Saareväljadega koos,” sõnas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
MALDARILE
7 aastat tagasi

Eestis räägime Eesti keelt !

Maldar
7 aastat tagasi

Head volikogu liikmed oleks kuue klassi haridusega puidumehed konn ja karla.

Triibik
7 aastat tagasi

Loodame,et Sukles on nii tark,et seda tuulelippu oma nimekirja ei võta. Kuidas tüübil endal häbi pole ?? Aga mida vanalt Kapo töötajalt ikka oodata.

Imelikule
7 aastat tagasi

Olen sinuga täiesti päri, turismiarendajal puudub visioon. Rääkides täna Piiskopilinnuse turistidevoolu suurendamisest seesuguse projektiga, on igale mõtlevale inimesele utoopia. Tegu selge raha kulutamisega, mitte õiglasetel eesmärkidel maakonna ettevõtluse arendamisel.. Ei hakka neid turistide horde kümneid tuhandeid rohkem Haapsalusse voorima, see on ainult Suklese lühinägelik visioon. Ja visioon on selles, et sõbrad jällegi midagi ehitada saaks. .

Imelik
7 aastat tagasi

Haapsalus on totaalne visiooni puudus, sealt kraaklemine “nimede” ja “kohtade” üle (asendustegevus).
Muidugi turismiarendajal on visioon miljonist turistist.

Kama2
7 aastat tagasi

Saareväljade nimekiri? Sukles Saareväljade nimekirjas?

Juri Semtsov
7 aastat tagasi

on vähe asju, mis mulle Haapsalus ei meeldi
üks suur ebameeldivus on Jaanus Karilaid

läänlane
7 aastat tagasi

Sukles-Karilaid olid ju väga tugev paar.Ja kui tuleb nüüd Tiit tugeva tegijana Suklese kõrvale on väga hea.Vikman ka tegija.Ja mis parteisse on kuulunub või kuulub ei ole Haapsalu oludestähtis.Aga ,kui on teisi tugevaid tegijaid sügisesteks valimisteks,siis on õige aeg nimed välja tuua ja alustada kampaaniat.Nimesid härrased!

uskmatu+toomas
7 aastat tagasi

Vali või Kolja Kükametsalt vahet pole midagi,kõik käib vana rada mööda ainult kätepesijad vahetuvad !

Jakobile
7 aastat tagasi

Kas sa politikast üldse midagi tead,ega hr.Saareväljal oma erakonda pole.