Üheksa läänlast saab maavanemalt tänukirja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mihhail Korb Cipax 147 Kaido Sasse

Cipax Eesti AS juhatajale Kaido Sasse on üks Läänemaa ettevõtjatest, keda maavalitsus tänukirjaga tänab. Foto Urmas Lauri

Täna Lihulas toimuval Eesti vabariigi aastapäevale pühendatud Lääne maavanema ja Läänemaa omavalitsuste liidu esimehe vastuvõtul antakse lisaks Läänemaa teenetemärkidele üheksale inimesele üle ka maavalitsuse tänukirjad.

Lääne maavalitsuse tänukiri antakse inimestele, kes on märkimisväärselt panustanud Läänemaa arengusse või kes on edukalt edendanud ettevõtlust maakonnas.

Haridusvaldkonna arendajates saavad tänukirja Lihula gümnaasiumi direktor Janar Sõber, Metsküla algkooli direktor Pille Kaisel ja Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor Ingrid Danilov.

Olulise panuse eest Haapsalu kultuurimaja arendamisel maakondlikuks kultuuri- ja kunstikeskuseks, saab tänukirja Haapsalu kultuurikeskuse juhataja Gülnar Murumägi.

Lääne maakonna põllumajanduse edendamise eest tänatakse Väino Naruskit ja Tiina Roosalut.

Ettevõtjatest kuulub tänu eduka ja töökohti loova ettevõtte Cipax Eesti AS juhatajale Kaido Sassele, Dirhami sadamapiirkonna arendajale ja ettevõtlusjuhile Mart Vahtelile ja innovatiisete moodulmajade tootmisega tegelevale Greencube OÜ müügi-ja arendusjuht Henri Bekmannile.

Liivi Ollino

Lääne maavalitsus avalike suhete peaspetsialist

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
7 aastat tagasi

Pook ja Pikk võiks ka paberitüki saada. Pikk on aastaid korda hoidnud ja Jäme on ära unustatud???

Bläu
7 aastat tagasi

Aga miks Käsu Taavi ja Kalda ja Kurg ei saa? Mõnusad mehed ju:)

Nii uhke!
7 aastat tagasi

Palju õnne, tubli Kaido!

Tublid!
7 aastat tagasi

Edu Kaido ja Henri 🙂

Tubli,Kaido
7 aastat tagasi

Ja palju õnne minu poolt.