Haapsalu noormees hakkab juhtima Eesti osaluskogude tööd

Kelli Seiton

kelliseiton@gmail.com

Roger Tibar_foto:erakogu

Roger Tibar valiti 2012. aastal Läänemaa aasta nooreks. Foto: erakogu

Endine Läänemaa noortekogu juht hakkab koordineerima osaluskogude tööd üle Eesti.

Roger Tibar alustas tööd Eesti Noorteühenduste Liidus nädala alguses ning tema kanda jäävad kõik ülesanded, mis puudutavad Eesti maakondlikke ja kohalikke noorte osaluskogusid. Näiteks on tööde seas noortekogude aastatoetuste andmine ja aruandluse kontroll, aga ka üle-eestilise võrgustiku töös hoidmine ja koostööseminaride korraldamine.

Tibar on olnud viimase viie aasta jooksul osaluskogudega tihedalt seotud – ta on juhtinud nii Haapsalu noortevolikogu kui Läänemaa noortekogu. „Paljude noorte aktivistide ja juhtidega üle Eesti on varasemalt üksjagu koostööd tehtud ja loodan, et see koostöö muutub veel intensiivsemaks,” ütles Tibar osaluskogude liikmetele saadetud kirjas.

Sel kevadel lõpetab Tibar Tallinna Tehnikaülikooli halduse ja riigiteaduste eriala. Ta on juhtinud ka kooli sotsiaalteaduskonna üliõpilasnõukogu.

Eesti Noorteühenduste Liit on riigi noorteühenduste katusorganisatsioon, mis ühendab 45 noorteühingut, 15 maakondlikku noortekogu ja 70 noortevolikogu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments