TS Laevad teeb nädalavahetusel lisareise

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Leiger

Leiger teeb lisareise. Foto arhiiv

Kuna Eesti vabariigi aastapäeva tõttu on oodata rohkem saartele ja tagasi reisimist, on TS Laevad kokkuleppel majandusministeeriumiga lisanud suursaarte vahelistele parvlaevaliinidele täiendavaid reise.

TS Laevad juhatuse esimehe Kaido Padari sõnul on tänaseks päevaks juba enamik graafikujärgseid reise välja müüdud ja seetõttu on riik otsustanud tellida reise juurde. „Jaanuari ja veebruarikuu on näidanud, et inimesed on hakanud aktiivsemalt saarte ja mandri vahet liikuma. Koolivaheaeg ja pühad suurendavad nõudlust veelgi. Lisanduvad reisid peaksid andma kõikidele soovijatele võimaluse sel nädalavahetusel mugavalt soovitud sihtkohta jõuda,“ märkis Padar.

Saaremaa liinile on plaanitud lisareisid neljapäeval, 23. veebruaril väljumisega Virtsust kell 17.00, 18.10 ja 19.20 ning Kuivastust kell 16.25, 17.35 ja 18.45; reedel, 24. veebruaril Virtsust kell 10.50 ja 12.00 ning Kuivastust kell 10.15 ja 11.25. Pühapäeval, 26. veebruaril toimuvad lisareisid kell 15.50, 17.00 ja 18.10 väljumisega Virtsust ning 15.15, 16.25 ja 17.35 Kuivastust.

Hiiumaa liinile on lisatud täiendav reis neljapäeval 23. veebruaril väljumisega kell 17.30 Rohukülast ja pühapäeval 26. veebruaril kell 16.00 Heltermaalt. Kokku on riik tellinud 18 täiendavat reisi.

Kõikidele riigi poolt tellitud lisareisidele on võimalik e-keskkonnast Praamid.ee osta pileteid. Eelmüüki pannakse pileteid kuni 70% laeva täituvusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Volli͈,+saarlane.
7 aastat tagasi

Võrdlesin ajalehti Lääne Elu, Hiiuleht, Meie Maa ja Saarte Hääl – kõigis on kirjutised, kus sõna “lisareisid” kajastatud juba pealkirja tasandil üht moodi – kui eelmise vedajaga lisareisid kuidagi lihtsalt “olid”, siis uue vedajaga “vedaja teeb”. Ja sisuliselt oli asi vastupidi – eelmine vedaja tegi (kas kokkuleppel MKMiga või oma kulu ja kirjadega) ja hetkel MKM tellib, kajastus on aga et TS Laevad teeb.