Haapsalus selgusid Jõu lauatennisemeistrid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

joudi_pinks11

Karin Talving (vasakul) sai naiste naiste üksikmängus hõbemedali. Foto Arvo Tarmula

Laupäeval Haapsalus peetud spordiliidu Jõud meistrivõistlustel lauatennises tulid meistriteks Anita Lissovenko (Maardu LTK) ja Antti Luigemaa (Pärnu LTK). Karin Talving sai hõbemedali üksikmängus ja segapaarismängus Hendrik Valgemäega (mõl. Läänemaa spordikool) ning kuldmedali naispaarismängus koos Anna Chizhevichiga (Haapsalu LTK).

Maria Võrklaev (Läänemaa spordikool) koos Keila neiu Marii Ertiga said naispaarismängus pronksmedali.

Rahvaliigas üllatas Keila noormängija Andrus Hiiemäe oma südi mänguga ja võitis esikoha. Teiseks jäi meie spordikool mängija Andrei Ossipov ning kolmandaks Vatla poiss Allex Rummel (Haapsalu LTK). Eriauhinna said Keiro Ristikivi (Vatla/Haapsalu LTK) kui parim reitinguga 450+ mängija, Erik Rammo (Tallinn) kui parim 550+ reitinguga ja Elmo Lepiku (Keila) kui parim reitinguta mängija.

Naiste põhiturniiril sai teise koha Anna Chizhevich.

Meeste põhiturniiri esikolmikus olid Taavi Raidmets (Pärnu LTK), Peeter Viigimets (Tallinn) ja Krister Erik Etulaid (Nõmme SK). Reitnguga 150+ parim oli Grigori Maltizov (Maardu LTK), 40+ parim Oleg Safonov (Pärnu-Jaagupi LTK) ja 65+ parim oli Heikki Sool.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments