Reformierakond jäi taas peasekretärita

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rait PihelgasKolmapäevast tööd alustama pidanud Reformierakonna uus peasekretär Rait Pihelgas (pildil) andis erakonna juhatusele täna teada, et ei saa 1. veebruarist peasekretäri kohuseid täitma asuda.

Rait Pihelgas ütles kohtumisel Hanno Pevkuriga, et seoses ootamatute perekondlike põhjustega ei saa ta asuda Reformierakonna peasekretäri ametisse.

“Mul on kohutavalt kahju öelda täna ei väljakutsele, millest nii palju ootasin. Elu mängib aga vahest mängu, milles ise osaline ei ole ja tänases olukorras ei soovi ma panna uut erakonna esimeest ning erakonda seisu, kus ma 100% peasekretäri tööle pühenduda ei saa,” ütles Rait Pihelgas.

Pihelgase sõnul soovib ta nii erakonnakaaslastelt kui avalikkuselt mõistmist.

“Olukord on minu jaoks väga raske. Palun vabandust eelkõige Hanno ees, aga ka juhatuse ees, kes mind reedel toetas. Ma soovin võtta aja, et olla praegu toeks oma lähedastele ja kui aeg küps, panustada Reformierakonna edusse kohalikel valimistel,” märkis Pihelgas.

Reformierakonna esimees Hanno Pevkur ütles, et mõistab Pihelgase otsust. “Kuigi see on minu jaoks väga ebameeldiv, mõistan Raidi soovi keskenduda lähedastele. Meist keegi ei ole ootamatusteks valmis,” kommenteeris Pevkur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments