FC Haapsalu jätkab saalijalgpalli meistrivõistlustel täiseduga

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eile peeti kell 10 Palivere spordihoones maha Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistluste II etapp, mille võitis jälle FC Haapsalu, vahendab Läänemaa jalgpalliklubi Facebooki leht.

Teise etapi võitja selgus alles päeva viimases kohtumises, kus mängisid FC Haapsalu ja Läänemaa JK. 3:1 võitjana tuli sellest mängust välja FC Haapsalu, kes kindlustas sellega endale teise järjestikuse etapi võidu. Haapsalu ja Läänemaa alistasid enne kohtumist kõik teised vastased.

Kolmas koht kuulus taas Palivere SK-le, kes kogus 5 mänguga 6 punkti, alistades Harrastajad ja FC Risti. Viimase kahe duellis tulid sel korral võitjana välja Harrastajad.

Kokku mängitakse meistrivõistlustel 4 etappi ning meistrivõistluste üldvõitja selgub etappidelt kogutud punktide summa näol. Etapi võit annab 5 punkti, teine koht 4 punkti ja nii edasi.

Järgmine etapp toimub pühapäeval, 12. veebruaril kell 10 Palivere spordihoones.

Meistrivõistluste üldtabel

1. FC Haapsalu – 10 p

2. Läänemaa JK – 8 p

3. Palivere SK – 6 p

4. Harrastajad – 4 p

5. FC Risti – 2 p

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments