Haapsalu vapimärgi kavalerid on Kaja Rootare ja Tarmo Tuisk

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sotsiaalmaja 20. juubel, Kaja Rootare. Tarmula

Tarmo Tuisk Foto Arvo Tarmula

Haapsalu linnavolikogu otsustas oma tänasel istungil ühehäälselt, et Haapsalu linna vapimärgi saavad sel aastal Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare ja Haapsalu spordibaaside juht Tarmo Tuisk.

Ettepanekut linnavolikogule esitlenud volikogu haridus- ja kultuurikomisjoni aseesimees Ülo Kalm ütles, et vapimärgile esitati viis kandidaati, kellest komisjon valis volikogule esitamiseks välja kaks.

Kaja Rootare puhul tõstis Kalm esile seda, et ta on enam kui 20 aasta jooksul andnud oma panuse toimiva sotsiaalsüsteemi loomisel Haapsalu linnas.

„Tarmo Tuisu kohta aga ütles esitajate sõnadega: kui spordi poolel on midagi korrast ära ja logiseb, siis anna see Tuisule ja ta teeb korda,” ütles Kalm.

Haapsalu linna vapimärgid antakse üle Haapsalu linnapea ja volikogu esimehe Eesti vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtul 23. veebruaril Haapsalu kultuurikeskuses. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
olaf
7 aastat tagasi

Haapsalus on inimesed otsa saanud.

tööline
7 aastat tagasi

Linnavolikogu on eriti hoos linnajuhtide premeerimisega. Teised inimesed enam tööd teha ei mõistagi?

einoh
7 aastat tagasi

kahaneva rahvastiku oludes on see sebimine selliste tiitlitega tühine asendustegevus normaalse elu säilitamise asemel

Avalik+saladus
7 aastat tagasi

Paljud teevad samaväärset või tulemuslikumat tööd alampalga eest, sest sotsiaalvaldkonnas tegelike tegijate palk ongi madal.

Just
7 aastat tagasi
Reply to  Avalik+saladus

Kahju,et Kaja ei tee!

tööline
7 aastat tagasi
Reply to  Avalik+saladus

Täiesti nõus! Pealegi linnajuhtide iga liigutus saab lisaks ka premeeritud. Üldse ei toeta seda valikut. Kes teised kolm nime olid?

naine
7 aastat tagasi

ei ole kuri ja kade…..lihtsalt,milleks selliseid tiitleid üldse vaja on ? Inimesed teevad liihtsalt oma tööd.Nii nagu seda teevad väga palju eestimaalased.Mis või kes on pädev ütlema,et sina teed tööd paremini kui keegi teine ? Sellist mõõdupuud pole olemas.

Tiia
7 aastat tagasi

Palju önne mölemile.Väga tublid ja
töökad inimesed.

Arnold
7 aastat tagasi

Õnnitlen !

to jj
7 aastat tagasi

Ei ole küll midagi erilist kõrvu jäänud. Toimetulekutoetust jagab iga KOV. Või millise panuse on ta aselinnapeana andnud. Pagulasi hoiab ilusti.Kui kuuleks, kelle vahel valiti, aga hetkel tundub omade upitamisena.

madleen
7 aastat tagasi

Kaja poolt kohe kahe käega-tubli ,asjalik ja suure südamega

jj
7 aastat tagasi

Väga õige otsus. Pr. Kaja Rootare on Haapsalu vähekindlustatud inimeste jaoks väga palju teinud.