Kristina Kuusk sai Eesti epeenaiskonna koosseisus Hispaanias teise koha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Embrich, Beljajeva, Kuusk, Kirpu (bizzi) Irina Embrich, Julia Beljajeva, Kristina Kuusk ja Erika Kirpu. Foto: TRIFILETTI/BIZZI

Eesti epeenaiskond (Irina Embrich, Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu) saavutas Barcelonas peetud MK-etapil teise koha. Ülipõnevas finaalis tuli Eestil tunnistada Hiina nappi 22:21 paremust.

Kaheksandikfinaalis alistas Eesti tulemusega 43:36 Hongkongi ja veerandfinaalis 30:21 Itaalia. Poolfinaalis peeti maha tuline lahing tugeva Venemaaga, kohtumine võideti lisaminutil otsustava torkega 32:31.

Finaali viimases minimatšis kohtusid omavahel Irina Embrich ja hiinlannade ankrunaine Yiwen Sun, kes teatavasti vehklesid omavahel ka eile peetud individuaalturniiri finaalis. 14:14 viigiseisult alanud matš viidi passiivse vehklemise tõttu kohe viimasele minutile ja prioriteet anti Eestile. Viimane minut oli torgeterohke. Kahetorkelisse kaotusseisu jäänud Embrich tegi viimastel sekunditel palju kiirrünnakuid matši viigistamiseks ja 1,5 sekundit enne lõppu oli kaotusseis minimaalne 21:22. Järelejäänud ajaga aga torkeid enam ei tehtud ja Hiinale seega napp võit.

Kristina Kuusk on mullune Läänemaa, Saaremaa ja ka Kuressaare linna parim sportlane.

Järgmine võistkondlik etapp peetakse 12. veebruaril Itaalias, Legnanos.


Vt ka: "Kristina Kuusk ja Nelli Paju võistlevad sel nädalavahetusel Hispaanias"
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jaan
7 aastat tagasi

Kus oli siis Naukase poolt ülihinnatud PAJU ?