Last ootav Katrina Lehis: väga pikalt ma vehklemisest eemal olla ei plaani

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

katrina lehis foto arvo tarmulaKatrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

22-aastane Eesti vehkleja Katrina Lehis, kes üllatas spordiüldsust teatega, et saab sel aastal emaks, kinnitas Postimehele, et kuigi esialgu ei oska ta oma naasmiskuupäeva öelda, ei plaani ta tippvehklemisega liiga pikka pausi teha.

Lehis selgitas et praegu ei mõtle ta liigselt oma naasmisele ega ka sellele, kuidas rasedusest tingitud paus võiks mõjuda tema võimalustele pääseda edaspidi tiheda konkurentsiga Eesti naiskonda.

"Sellele pole ma praegu üldse mõelnud, sest ega naiskonda on igal hetkel keeruline pääseda ja igaüks peab kogu aeg oma parimat vormi näitama. Eks see kõik selgub tulevikus, praegu ei hakka ma end sellega üle vaevama, vaid võtan kõike rahulikult," selgitas Lehis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haha
7 aastat tagasi

äbiäbi 😀

teadjale
7 aastat tagasi

100% nõus!

Peeter
7 aastat tagasi

Mõistusega läänlased tulevad kõik Pärnumaale . Katke laud valmis.

Peetrile
7 aastat tagasi
Reply to  Peeter

Sina võid ehk minna, aga suurem enamus sinna poole ei vaata. See, et lõuna läänlased tunnevad suuremat tuge Pärnust, on nende valik, aga rahvarohkem Läänemaa Pärnu poole küll ei kiika.

teadja
7 aastat tagasi

Mústika,kas edaspidi hakkab Lääne Elu kòikide Läänemaa naiste lapseootusest kirjutama.Kas Katrina Lehis on Peaminister vôi President,et kirjutatakse tema rasedusest.Ei ole.Täpselt nagu iga teine läänemaalane ainult vehkleja.Ajakirjanikud Arenege vähekene.

juss
7 aastat tagasi
Reply to  teadja

Kahju sinu vanematest, et nii omapärane laps neil!

teadjale
7 aastat tagasi
Reply to  teadja

Mida sa tõmbled. Pole LE kirjutanud midagi kirjutanud kõikidest Läänemaa naiste.lapseootustest. Katrina on sportlasena pakkunud suuremat tähelepanu mitte ainult Läänemaa mastaabis, vaid Eestis ja mujalgi maailmas. Kurb oleks, kui ta oleks pildilt vaikselt ära kadunud ja laiem üldsus ei tea kuhu nende lemmik kadunud on. Hea, et LE valgustas Katrina käekäigust ja andis teada ka tulevikust. Tubli Katrina!

teadja
7 aastat tagasi
Reply to  teadjale

Sa ole hea ja loe mu kommentaar niikaua läbi kui aru saad mis seal kirjas.Ja kui ei saa ära kommenteeri.MA KÚSISIN,KAS LÄÄNE ELU HAKKAB EDASPIDI KIRJUTAMA KÓIKIDEST LÄÄNEMAA NAISTE LASTEOOTUSEST.MA POLE KOMMENTAARIS ÒELNUD,ET LÄÄNE ELU ON SEDA TEINUD,VAID KÛSIMUS,KAS EDASPIDI HAKKAB KIRJUTAMA?Kui sa lugeda ei oska las móni tuttav loeb sulle ette ja seletab lahti.OLE TERVE!

.
7 aastat tagasi

Ma ei saa aru, mis see teie asi on? See pole teie karjäär.

haha
7 aastat tagasi

karjäär läbi.

Lugeja
7 aastat tagasi

Milles üldse probleem nii noore naise puhul? Paljudel väga erinevatel aladel olümpiavõitjatest naistel on enne võitu laps või lapsed. Saabki noorelt lapse ja võib pikalt sporti edasi teha. Jõudu ja tervist Katrinale!

karjääri lõpp
7 aastat tagasi

vähemalt 5aastat

oeh
7 aastat tagasi

Laske tal rahulikult olla, kaua võib.

seega
7 aastat tagasi

sinna see sportlaskarjäär ja aeg läheb. Samas igaüks ise teab ju mis teeb.