Naist põlema panna ähvardanud pagulane jääb vahi alla

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pagulane kohtus (arvo tarmula) Samer Khtab konvoeeriti eile taas vangikongi. Foto: Arvo Tarmula

Eile Haapsalu kohtumajja kinnisele istungile kokkuleppemenetlusele toodud 27aastane Samer Khtab jääb vahi alla. Khtabi saab eeluurimise käigus vahi all hoida tuleva kolmapäeva, 18. jaanuarini.

30. detsembril lepiti prokuröriga kokku tingimisi aasta ja kahe kuu pikkuses vanglakaristuses. Eile pidi kokkulepe kinnitatama, kuid prokuratuur loobus kokkuleppest. Khtab oleks saanud ka lähenemiskeelu perele, kuna ta aga jäi edasi vahi alla, ei olnud seda vaja. Khtabi kriminaalasi lahendatakse üldmenetluse korras.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et prokuratuur on saanud täiendavat teavet seoses riigi poolt kohaldatavate meetmetega, mis puudutavad süüdistatava rahvusvahelise kaitse staatust, ja loobus kokkuleppest. Tegemist on esimese juhtumiga, kus süüdistatavaks on välismaalasele rahvusvahelise kaitse andmise seaduse alusel Eestisse saabunud inimene.

27aastane Samer Khtab tülitses naisega 12. novembril. Tüli käigus teipis mees naise käed kinni ja tarvitas tema kallal vägivalda. Khtab ähvardas naise põlema süüdata, olles enne naisele peale läigatanud süttivat vedelikku. Meedias levinud väide, et Khtab sidus naise radiaatori külge, ei vasta tõele. Naine teavitas juhtunust pere tugiisikut, kes kaasas politsei.

Täismahus artiklit saab lugeda Lääne Elu 12. jaanuari paberlehest

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Metsavennad+Läänemaalt
7 aastat tagasi

moslem frei Estland

mina
7 aastat tagasi

ei oskagi midagi arvata

Margit
7 aastat tagasi

Ilus mees. Muidugi selliselt pole midagi võtta ja mõttetu valesüüdistuse peale mõelda. Seniks vananen väärikalt.

aliii
7 aastat tagasi

Allahhu akhbar

See on
7 aastat tagasi

…alles algus! Moslemid on pika vihaga ja vàga sònapidajad. Ma ei imestaks,kui ta vabaks saades asja lòpule viib. Kui selliseid nn. insenere ja teadlasi veel juurde tuuakse, làheb naiste elu pònevaks. Kuidas suur osa tùùpidest end uuel kodumaal ùlal peab, saab youtubist vaadata,kui sisestada moslem attack. Aga praeguse tùùbi peaks pagula- Innar oma peresse ùmberkasvatamiseks vòtma -erinevus rikastab….

milleks
7 aastat tagasi

küll ometi on meil vaja sedasorti tüüpe siia.Kas tõesti ei luba meie riigi seadused riigist välja saata seda inimest, nii natuke aega siin elanud ja juba *katus sõidab* ,ei mingit häbi ega austust-võeti vastu, pakuti elamine, meie riigilt elualustamistoetused, tugiisik jne. Tagasi saata ja kõik.

Edmund
7 aastat tagasi

Kohe kui ta lahti saab, paneb ta oma naise põlema. Ma tean neid tüüpe niipalju küll!

Anonüümne
7 aastat tagasi

Kas see ei ole, kes jlhaapsallu j6udis umbes 5 kuud tagasi?

Vandaal
7 aastat tagasi

Elukuntstnik kes lahkub noorelt inspiratsiooni puudumisel!

Vandaal
7 aastat tagasi

Välja ei saa saata neil töö pooleli kui kuskil pauk käind siis alles võib!