Avakülg » Pealugu, Sport, Uudised » Läänemaa lauatennisistid valisid möödunud aasta parimad

Läänemaa lauatennisistid valisid möödunud aasta parimad (6)

Toomas Vestli Riias

Toomas Vestli. Erakogu

Läänemaa 2016. aasta parimaks naislauatennisistiks tunnistati Karin Talving, parimaks juunioriks Trinity Õismets ja kadetiks Katrina Talving. Parimaks meesmängijaks tunnistati Toomas Vestli, parimaks juunioriks Aaro Õismets, kadetiks Kaaro Saatmäe, parimaks minikadetiks Keiro Ristikivi ning veteraniks Heikki Sool.

2016. aasta lauatenniseaasta tulemuste arutelu ja kokkuvõtete tegemine toimus seekord kahes kohas: Vatla spordihoones sportlik osa ja legendaarses Mutionu baaris pidulik osa. Jõudu prooviti mitte tavapärastel aladel ja põnevust jagus küllaga.

Eesti lauatenniseliit tegi kokkuvõtteid enimloetud artiklite kohta oma koduleheküljel ning ülekaalukalt osutus Eesti kodulehe külastatumaks ja loetumaks Haapsalus korraldatud Põhja-Euroopa (NETU) noorte meistrivõistluste lugu. Seda vaadati 6931 korda, lisaks tulemusi 4094 korral. Albert Kanepi memoriaal oli pingereas viies (2637) ja "Estonian junior and cadet open" üheksas (1965), mis tegelikult üks ja sama võistlus mitme nime all ning annaks kokku 4602 külastust. Pingereas teine oli Eesti meistrivõistluste kajastamine 4537 ning kolmas Eesti – Soome veteranide maavõistlus 3745 külastusega.

6 “Läänemaa lauatennisistid valisid möödunud aasta parimad”

  1. väike parandus, parim juunior ikka Janely Vestli.

  2. Järjekordne Soola apsakas kus kannatab Broki õpilane.

  3. Kuule Sokuke, ka Trinity Õismets on Broki õpilane. Enne kui määgima hakkad, vii end asjaga kurssi.

  4. Pets võta vabalt , kus on kirjas , et Trinity pole Broki õpilane. Enne kui teisi õpetad , õpi lugema.

  5. pets ja sokk te mõlemad lohhid

  6. Läänemaa parimad lauatennisistid tulevad Vatlast!!! Au ja kiitust Broki Eedile!

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.