Avakülg » Pealugu, Uudised » Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. jaanuaril

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. jaanuaril (2)

lel1201001

Kärgmajad murravad laia maailma

Kõmsil ja Lihulas väikemaju tootev Greencube on oma kärgmajadega suure hüppe lävel.

Greencube pääses oma kriisipiirkondadesse mõeldud kokkupandava kärgmajaga Hexagon Ajujahil 30 parema idee hulka. Idee on jõudnud juba Global Humanitarian Labi (GHL) lauale. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Naist põlema panna ähvardanud pagulane jääb vahi alla

Eile Haapsalu kohtumajja kinnisele istungile kokkuleppemenetlusele toodud 27aastane Samer Khtab jääb vahi alla. 30. detsembril lepiti prokuröriga kokku tingimisi aasta ja kahe kuu pikkuses vanglakaristuses. Eile pidi kokkulepe kinnitatama, kuid prokuratuur ei teinud seda.

2 “Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. jaanuaril”

  1. Veidikene meenutusi eelmisest lehest: tuleviku Eesti ühiskond on praeguses palju mitmekesisem ning kodulinna linnapeaks võib vabalt saada seal viis aastat elanud türklane. Mul tekkis küsimus: Kas Samer Khtab saab valimiste ajaks kinnimajast välja?

  2. Ikka saab, kuid viie aasta pärast ta Saksamaal.

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.