Haapsalu hotellid hakkavad suveüritusteks juba täis saama

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Toto Cutugno Haapsalus (arvo tarmula) (31)

Toto Cutugno kontsert Haapsalus. Foto Arvo Tarmula

Läänemaa Turismi juhataja Annika Mändla sõnul on hotellikohtade broneerimine Haapsalu suveürituste ajaks juba täies hoos ja suurem osa kohti juba kinni pandud.

„Uue suve ürituste pärast helistatakse meile juba ammu. Majutuskohtades on suurem osa kohti juba broneeritud,” ütles Mändla. „Eriti puudutab see suuremaid kohti ja booking.com kaudu pakutavat.”

„Paanikasse ei tasu siiski sattuda. Alati oleme inimestele kohad leidnud. Paljud broneeringud tühistatakse kevadel, kui suveplaanid on selgeks saanud,” täpsustas ta. Öömaja otsitakse juba ammu tuntud Augustibluusi ja Ameerika autode sõu ajaks, aga ka Itaalia päevade ja esimest korda toimuva Rock in Haapsalu nädalavahetuseks.

Eelmisel aastal hakati Toto Cutugno kontserdi ajaks tube küsima juba novembris ja sama on tänavuse Al Bano Carrisi kontserdiga Haapsalu Itaalia kultuuri- ja veinipäevade ajal, märkis Mändla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments