Segavolle rahvaliiga meistriks tuli Ridala

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

ridala võrkpall

Ridala segavolle võistkond. Foto: erakogu

Läänemaa segavolle rahvaliiga meistritiitli võitis Ridala, kellele järgnesid VK Hani ja Palivere. Kokku osales võistlusel seitse võistkonda.

Ridala eest mängisid Meelis Nukki, Priit Nukki, Janno Tamsalu, Paul Koppe, Marko Õunas, Heliko Nukki ja Kerda Ledis. Parimateks mängijateks valiti Meelis Nukki (Ridala, ühtlasi ka turniiri parim meesmängija), Aivar Kaljur (VK Hani), Jaana Ütsik (Palivere, turniiri parim naismängija), Keiro Jõgisalu (Kullamaa), Marek Orub (Noarootsi), Evelin Merilainen (VK Mürk), Taavi Kaus (MTÜ Kehale ja Vaimule).

Segavolles on platsil korraga nii mees- kui ka naismängijad. Tavavõrkpalliga võrreldes on reeglites mõned erisused. Nimelt mees ei või naismängija ründelööki blokeerida ja keelatud on hüppelt serv.

Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Läänemaa segavolle 2017 | Ridala SK
7 aastat tagasi

[…] Läänemaa segavolle rahvaliiga meistritiitli võitis Ridala SK, kellele järgnesid VK Hani ja Palivere. Kokku osales võistlusel seitse võistkonda.Segavolle võitjad Ridala SK […]

Kaire
7 aastat tagasi

Nagu ikka Kerge ja Läänela teevad võidu oma võistluseid. Lõputu koostöö kestab juba aastaid, jaksu edaspidiseks.

Kairega nõus!
7 aastat tagasi
Reply to  Kaire

Tundub, et Läänela ja Ennu koostöö on vähemalt võrkpallis päris hea! Vaatasin Läänela kodukalt järgi- Enn korraldatud on mullused Läänemaa meistrivõistlused ja karikavõistlused naiste võrkpallis. Lisaks veel Läänemaa meistrikad rannavõrkpallis.

Toomas
7 aastat tagasi

Aga kes siis meistrikatel mängivad kui need on rahvaliiga parimad võistkonnad ? Siin maakonnas on küll kõik üks puder ja kapsad.

........
7 aastat tagasi
Reply to  Toomas

Segavolles Läänemaa meistreid ei selgitata. Erand oli aasta 2015, kui naiste meistrikad jäeti ära, selle asemel oli segavolle 3 + 3. Rahvaliigas mängitakse segavolle formaati 2N + 4M.