En Garde’i noored tulid Eesti meistriks

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

epeeneiud

Pildil En Garde võidukas naiskond: Carmen-Lii Targamaa (vasakult), Zinaida Smõtškova, treener Helen Nelis-Naukas ja Madli Palk. Foto: erakogu

Laupäeval Tallinnas Audentese spordihoones peetud Eesti kadettide meistrivõistlustel epees võitsid Haapsalu vehklemisklubi En Garde epeeneiud võistkonnavõistlusel Eesti meistritiitli.

En Garde koosseisus Carmen-Lii Targamaa, Madli Palk ja Zinaida Smõtškova alistas Tallinna Mõõga esimese võistkonna napilt 45:44. En Garde torkas võidule ankrunaine Targamaa.

Avavoorus alistas En Garde neidude võistkond kindlalt 45:28 Tallinna Mõõga teise võistkonna. Poolfinaalis võideti vehklemisklubi SBSK 45:24.

En Garde noormeeste võistkonnal kooseisus Mattias Lao, Andri Meister ja Tony Sepp, tuli finaalis tunnistada SBSK esimese võistkonna 21:45 paremust.

Indviduaalturniiril säras Madli Palk, kes jõudis finaalis. Kahjuks kaotas ta finaalis Kärol-Liina Glinkinile (Tallinna Mõõk) 1:6. Carmen-Lii Targamaa oli kolmas. Noormeeste hulgas oli parim Andri Meister, kes sai viienda koha.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaido K.
7 aastat tagasi

Vahet pole, tähtis on olla pildis.
Vanemad prouad tahavad ka torkimist.

Jaagule
7 aastat tagasi

kuidas aru ei saa.Nad tulid kõik neljakesi meistriks.tegemist segavõistkonnaga noored ja vanad. pildilt näha.

Jaak
7 aastat tagasi

EI saa aru,kas nad tulid täiskasvanute Eesti meistriks nagu lugeda. Või noorte…?