Politsei aastavahetus: roolijoodik, kaks tüli ja katkine autoklaas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Läänemaa politseinikele möödus aastavahetus rahulikult, ühtegi tõsist kuritegu toime ei pandud.   

„Ütleks, et meie jaoks oli üsna tavapärane aastavahetus,” ütles Haapsalu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Indrek Tohter. 

Aastavahetuse päevadel tabas politsei ühe roolijoodiku ja kahel korral kutsuti korravalvureid lahendama omavahelisi löömisi. 

Vana-aasta õhtul kella 23 ajal löödi Ridala vallas Uuemõisa alevikus 35-aastast naist ja 1. jaanuari päeval kella 13 ajal löödi Ridala vallas Suure-Ahli külas 37-aastast meest. Viimases teos on kahtlustatavana kinni peetud 40-aastane mees.

Uue aasta esimestel tundidel lõhuti pudeliga Haapsalus Vanakino juures seisnud autol esiklaas. Indrek Tohteri sõnul on pudeli viskaja politseile teada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
7 aastat tagasi

Siis oli ju politseil küll igav. Aga kuna uus kindlasti moslemite Haapsallu toomisest ei loobu, läheb kõigil varsti palju lõbusamaks. Eriti naistel,kui Kölni ülemöödunud aastavahetust meenutada.

Imelik
7 aastat tagasi

… et osad andmed kuhugi kadunud.