Sukles kandideerib Reformierakonna juhatusse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politsei aastapäev15.Urmas SuklesTarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kindlasti
7 aastat tagasi

oleks hea kui ta saaks juhatusse, meie uuele omavalitsusele igati tunnustustväärt mees. Linnale ainult kasuks, kogenud juht, tegija mees igaljuhul.

Koputaja Kullamaalt
7 aastat tagasi

Kop, kop,- toetan , ei toeta – kop, kop ,kop

Vanamees
7 aastat tagasi

Et Valgel Daamil on päevad, seda ütles hoopis Toomas Vilosius. Kui Sukles on partei juhatuses, on sellest kasu ka Haapsalu linnale.

Vanamehele
7 aastat tagasi
Reply to  Vanamees

Küllap aastad on teinud sinu juures oma töö. Sõnad – Valgel Daamil on päevad, lausus Sukles Valge Daami päevade avamisel Karja tänava lavalt.

Vanamees
7 aastat tagasi
Reply to  Vanamehele

Vilosiuse juttu näidati telekas korduvalt. Sukles võis seda muidugi ka ütelda, sõbrad nagu nad olid.

tohoh
7 aastat tagasi

spordi ja kultuuriürituste korraldamiseks on kultuurimaja. Linnapea võiks ikka linna arendamisega tegeleda mitte avalikult deklareerida, et see linn on pensionäride linn kus peale spade millelgi tulevikku pole.

ononon
7 aastat tagasi
Reply to  tohoh

Mõtlen sama. Või siis ongi mees vale töö peal – tegelik kutsumus hoopis linna kultuurijuht?

ar
7 aastat tagasi

Vähemalt üks tubli ettevõtja ja omavaltsustegelane saab juhatusse.

Hiromant
7 aastat tagasi

Ja valituks saavad : Hanno Pevkur,
Sukles,2Kallast,Korobeinik,Maris
Lauri,Paet,Randma,Sulling,Boroditsh
10 parimat.Aitab küll.Randpere?Oäk.

Hiromandile
7 aastat tagasi
Reply to  Hiromant

Tõmba julgelt tagasi. Mõtle ka veidi. Kes saavad olla Suklese selja taga? Polegi nagu kedagi. Ka iseloomuomadused ei vea välja. Selgrootu vend.

Tont
7 aastat tagasi
Reply to  Hiromant

Kulla 12.05,leebelt öeldes laku panni ja àra lahmi.. Hr. Sukles on olnud viimase paarikùmne aasta parim linnapea -meil on ju vòimalus vòrrelda teiste linnapeadega. Kui ametis olid teised, ei meenu ùhtegi suuremat spordi vòi kultuuriùritust,mille korraldamisega linnapea ise oleks tegelenud. Ka minu tuttavad mujalt Eestist on öelnud,et Haapsalul on linnapeaga vedanud.

Meenuvad
7 aastat tagasi
Reply to  Tont

kõned:
“Haapsalu on hea koht suremiseks…..”
“Valgel daamil algasid päevad”….. !

Mina arvan, et kui ta saab RE juhatusse, siis oleks see kõigile parim variant. Ustavad saavad oma jõulupreemiad kätte nii ehk nii !

Tondile
7 aastat tagasi
Reply to  Tont

See, et Sukles on hakkanud kultuuri linnas arendama näitab, et vennike on vale ameti peal. Ei oska oma alluvaid tööle panna, siis on hakkanud koos oma naisega kultuuri linnas vedama. Selleks moodustasid nad koos isegi osaühingu. Kas linn toetab nende projekte ka projektipõhiselt?

no
7 aastat tagasi
Reply to  Tondile

Aselinnapea Liina Põllu töövaldkonnaks on kultuur. Millega aga tema linnavalitsuses tegeleb,seda teavad vaid Suku ja Põld ise…

Tõlpa
7 aastat tagasi

Kui vaadata nimekirja, kes kandideerivad, siis sellesse seltskonda Suklesel asja küll ei ole. Andku ikka eelkõige endale aru. Ta on ju üritanud pürgida juba mitu korda sellesse kõrgemasse seltskonda, aga tulutult.

2.kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  Tõlpa

Kui vaadata nimekirja, siis just on põhjust sinna seltskonda pürgida, sest kuskil pole ju kirjas, et erakonna juhatuses peavad klounid domineerima.