Neli Jõgevamaa omavalitsust liituvad Põltsamaa vallaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lisa-6-yhinenud-omavalitsuste-kaart-1_50000_images_fotod_2016_oktoober_thumb_medium350_0Põltsamaa piirkonna omavalitsused kogunevad täna õhtupoolikul Puurmani lossi, et allkirjastada nelja valla ühinemisleping.

Kell 17 toimuvast ühisistungist võtavad osa Põltsamaa linna, Põltsamaa valla, Pajusi valla ja Puurmani valla volikogude liikmed, valitsuste liikmed, linna- ja vallasekretärid, teemarühmade juhid, Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev, ühinemise konsultant Rivo Noorkõiv ja koordinaator Marge Targama.

Lepingu allkirjastamisega pannakse punkt ligi aasta kestnud Põltsamaa piirkonna ühinemiskõnelustele. Kõneluste tulemusena tekib pärast 2017. aasta kohalikke valimisi neljast tänasest omavalitsusest moodustuv Põltsamaa vald, mille pindala on enam kui 900 ruutkilomeetrit, kus elab ligi 10 800 elanikku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments