Massu Sõprade korvpalliturniiri võitis kodumeeskond

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

massu korvpall

Võitjad. Foto Piret Morsevitski

Juba kaheksandat aastat kogunevad Lõuna-Läänemaa harrastuskorvpallurid Kõmsile, et mängida Massu Sõprade korvpalliturniiril. Alati on reeglina jõuluajal peetud turniirile kogunenud kõik selle piirkonna keskuste korvpallimeeskonnad. Ka sellel aastal võtsid peakohtunik Armand Reinmaa kutse vastu kõik meie võistkonnad. Lihula, Virtsu, Vatla, Massu I ja Massu II pidasid maha väga huvitava korvpallilaupäeva.

Turniiri korraldajad seadsid reglemendi, kus kõik meeskonnad mängivad teineteisega läbi, ning hiljem veel ka kohamängud, kus kaks paremat selgitavad finaalis võitja ja kolmas-neljas pronksmedaliomaniku.

Turniiri kõige huvitavam mäng oli Lihula ja Massu I meeskonna vahel, mille möödunud aasta Massu karikavõitja Lihula lõpusekundite thrilleris ühe punktiga võitis. Need kaks võistkonda pääsesid ka finaali, turniiri huvitav mäng eeldas head mängu ka finaalis.

Enne kohamänge peeti maha ka viskevõistlus, mille mullust esikohta kaitses Mairo Kanter.

Kolmanda koha kohtumises läksid vastamisi Vatla ja Virtsu meeskonnad. Turniiril oli võidu saanud Virtsu. Sama suutsid nad ka pronksmedalimängus, kuid nüüd tuli võit vaid viiepunktilise paremusega 38:33.

Päeva viimaseks kohtumiseks oli Kõmsi rahvamaja täitunud pealtvaatajatega, sest info oma meeskonna finaali jõudmisest oli ilmselt kõigile kõrvu jõudnud.

Finaal algas väga huvitavalt. Kuid mida mäng edasi, seda rohkem hakkas kodupubliku marulisel toetusel Massu võistkond eest libisema. Väga hästi tabasid Massu tagamängijate kaugvisked. Lihula murti maha numbritega 47:31.

Võitjameeskonnas mängisid Ants ja Mart Nõmper, Andrus Salusoo, Mirjo Koit, Janno Liik, Tarmo Mängel.

Turniiri kohtunik oli teenekas Rudolf Lumiste.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Louis VX
7 aastat tagasi

tore näha, et kohalikul profiklubil Massachusettsil on matkijaid!