Kullamaa kiitis heaks Lääne-Nigulaga ühinemise

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kullamaa vilikogu läbirääkimishääletus 071

Kullamaa volikogu kinnitas täna ühinemislepingu Lääne-Nigula, Noarootsi, Nõva ja Martnaga.

Volikogu istungil olnud üheksast liikmest hääletasid ühinemislepingu poolt üheksa. Neljapäeval kiitis ühinemislepingu heaks Lääne-Nigula volikogu.

Esmaspäeval on ühinemisleping hääletusel Martna volikogus, teisipäeval Nõva volikogus ja kolmapäeval Noarootsi volikogus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mann
7 aastat tagasi

aaa sundliitma.

mann
7 aastat tagasi

Jehhat tõmmanud? Sundiitama? – mis väljendid need sellised on?

Mats
7 aastat tagasi

Nüüd tuleb mõelda , kuidas panna kogukonnad ühise asja eest seisma, usun ,et kullamaalased saavad sellega hakkama ja kogukond ei kaota , nagu Puka vald , kus paistab on paraajad tollid, sest volikogu liikmed on osanud niimoodi tülli minna , et ei saa aru kuhupoole ühineda, enam pole vallavanemat, volikogu esimees on jehhat tõmmanud , maavanem pean siis sundliitma ja volikogu liikmed nutavad , et jäävad ka ühinemistoetusest ilma. Ei saa aru , miks inimesed tükivad sinna , kui ei suuda ei otsustada ja ei oska ka aru seeda , et midagi peab otsustama. Ega Läänemaagi sellest patust puhas pole