TS Laevad muutis Saaremaa liini pühadeaegset graafikut

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

praam.virtsu.sadam.talv.meriMandri ja saarte vahelist parvlaevaliiklust toimetav TS Laevad teatas oma veebilehel, et pühade ajal jäävad ära Kuivastust 24. detsembril ja 31. detsembril kell 23 ning Virtsust 25. detsembril ja 1. jaanuaril kell 00:00 väljuvad reisid.

TS Laevade müügi- ja teenusevaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul tõsteti eeldatavalt vähese nõudlusega reisid ümber nendele aegadele, mil nõudlus reiside osas suurem.

Seega reisid, mis pidid toimuma 24. detsembril Kuivastust kell 23 ja 25. detsembril Virtsust kell 00:00, tõsteti ümber 26. detsembrile. Virtsust 10.30 ja Kuivastust 11.15 väljuvatele ning reisid, mis pidid toimuma 31.detsembril Kuivastust kell 23 ja 1. jaanuaril Virtsust kell 00:00, tõsteti ümber vastavalt 1. jaanuarile Virtsust kell 10.30 ja Kuivastust kell 11.15.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pühade ajal jäävad ära mitmed Hiiumaa liini laevareisid | Lääne Elu
7 aastat tagasi

[…] Vt ka: "TS Laevad muutis Saaremaa liini pühadeaegset graafikut" […]