Galerii: Haapsalu kultuurikeskuses käib jõululaat

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28

Haapsalu kultuurikeskuses on täna hommikul kella kümnest avatud suur Haapsalu linna jõululaat, kus kaubeldakse kõigega, mis sobib jõuluvana kingikotti ja jõululauale.

Juba üsna varsti pärast avamist oli nii kultuurikeskuse ümbrus kui ka maja ise täis laadalisi – kauplejaid ja ostjaid.
Muidugi on kohal ka jõuluvana oma abilistega.

Kellel ostlemisest isu täis saab, võib kinno minna: 12.00 animafilm "Maagiline jõulukarp", pilet 3 € 14.00 animafilm "Ozzy paneb plehku", pilet 3 € 16.00 film "Teispoolsus 5", pilet 4 €

Laat on avatud õhtul kella 17-ni.

Fotod: Lemmi Kann
Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat Jõululaat

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eelkõnelejaga päri
7 aastat tagasi

Ja mis veel. Kas Haapsalus on/või ei ole suuremat pinda, kus iga-aastast jõululaata korraldada. See, mis kella 12-13 vahel toimus, oli absurdne ruumipuudus ja kitsikus.
Kas mõni spordisaal/hall ei juhtu suurem olema, kus ei peaks trügima ja oleks võimalik tõesti rõõmu tundes tooteid vaadata ning valida.
Üksteise seljas seda teha ei ole üldsegi tore.

Reet
7 aastat tagasi

Kahju et päris ehedad käsitöötegijad odava hiina kauba varju jäid. Mingi selektsioon võiks ikka olla jõululaadal. Toetagem ikka kohalikke tegijaid ja las hiina ja poola kraam jääb Selveri parklasse.