Haapsalu kolledži direktoriks valiti Heli Kaldas

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Heli Kaldas Foto Arvo Tarmula

Haapsalu kolledži nõukogu valis eile kolledži direktoriks varasema arendusspetsialisti ja senise direktori kohusetäitja Heli Kaldase (pildil).

„Dokumendid ja sooviavalduse esitas neli kandidaati, aga üks loobus vahetult enne valimist,” ütles nõukogu esimees ja Haapsalu aselinnapea Liina Põld. Liina Põllu sõnul olid ülejäänud kandidaadid väljast poolt Läänemaad.

„Minul on väga hea meel, et võitis Heli. Usun, et piirkondliku asutuse juhtimiseks on kohalikul inimesel täpsem ja objektiivsem taju,” ütles ta.

"Kindlasti jätkuvad neli õppekava, mis on arendatud ja kooskõlas ühiskonna vajaduste ja muutustega," kirjeldas Heli Kaldas Haapsalu kolledži tulevikku.

"Väga suur roll saab olema koostööpõhisel täienduskoolitusel, sest meil on kohustus teenida lisaraha, välja on töötatud hea tasemega praktikasüsteem ning teadus- ja arendustegevus on viidud kõrgemale tasemele koostöös TERE kompetentsuskeskusega ja ettevõtjatega," lisas ta.

Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži eelmine direktor Triin Laasi asus suvel juhtima Tallinna majanduskooli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
7 aastat tagasi

Ja nüüd saab ka pr.Põld oma vanale ametikohale tagasi asuda. Muidugi tema suurele egole ei sobi “spetsialisti” ametinimetus. Tema tahab olla “juht”.

trü
7 aastat tagasi

Tõsi,eestis on üks ÜLiKOOl,Tartu Ülikool.w

No
7 aastat tagasi

Täiesti külmaks jätab see kool,minugi poolest võivad uksed kinni panna. Haridusega,mida seal pakutakse ei ole niikuinii midagi peale hakata.