Haapsalu vehklemisässad jäid presidendivalimistel kaotajaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kui Eesti vehklemisliidu presidendivalimistel hääled kokku loeti, saadi tulemuseks: Margus Hanson kuus, Kersti Kracht viis häält, üks sedel rikutud. Niisiis jääb Hanson alaliidu juhiks ka järgmiseks neljaks aastaks, kirjutas Delfi.

Hansoni jätkamine tähendab suure tõenäosusega ka seda, et ametis jätkab vehklemisnaiskonna treener Kaido Kaaberma. Eesti tippude Katrina Lehise, Kristina Kuuse ja Nelli Paju isiklik treener Nelis-Naukas usub, et paleepöördeks oleks nüüd hea võimalus olnud… kui mängu poleks sekkunud ebakorrektne sedel. Presidenti valivaid klubisid oli küll 12, aga ühele sedelile oli märgitud toetushääl nii Hansonile kui ka alles reedel vastaskandidaadiks esitatud Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni (EVEA) presidendile Kersti Krachtile – Hansonile rist ja Krachtile linnuke, kirjutas Postimees.

Juhatuse üks olulisemaid ülesandeid on kinnitada ülieduka naistekoondiste peatreener. Hansoni sõnul pole kohe mõtet muudatusi teha. „Hooaja keskel pole mõistlik peatreenerit (Kaabermad – toim) vahetama hakata. Kindlasti tasub seda juhatuses arutada, aga selle teema juurde on kõige parem tagasi tulla pärast hooaja lõppu,” ütles ta.

Nelis-Naukase lõi Hansoni avaldus pahviks. „Kaaberma tööleping kestab ainult 31. detsembrini! Otse loomulikult hakkab uus juhatus arutama, kes võiks koondise eesotsas jätkata. Hansoni selline jutt näitab, et mitte midagi ei hakka paremaks minema. Kala hakkab teatavasti mädanema peast,” kinnitas ta.

Nelis-Naukase ja Kaaberma konflikti põhjuseks on viimase otsus jätta Läänemaa noor vehkleja Katrina Lehis välja olümpiale pääsenud naiskonnast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments