Avakülg » Kultuur, Meelelahutus, Uudised » Haapsalu lastele tehakse jõuludeks tsirkuseetendus

Haapsalu lastele tehakse jõuludeks tsirkuseetendus

Folie

11. detsembril kell 15 toimub Haapsalu Rotary klubi, LC Haapsalu Valge Daam, Haapsalu linna ja kultuurkapitali toel Haapsalu kultuurikeskuses tsirkusestuudio Folie etendus “Jõuluootus”.

Etendust mängivad noored artistid tsirkusestuudio Folie gruppidest VIU, Dii ja Lost Monkeys. Kolme-eurosed piletid on eelmüügis kultuurikeskuse kassas ja see hind sisaldab jõulupakki lapsele, vahendas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Tsirkusestuudio Folie on 2000. aastal asutatud tsirkuse organisatsioon. Organisatsiooni tegevusteks on tsirkuse huvikooli pidamine, etenduste loomine ja mängimine, rahvusvahelised tsirkusesündmused, tsirkuse töötubade ja Tsirkusepuu/Circus Tree festivali korraldamine.

Tsirkuse huvikooli programmi kuuluvad avalikud esinemised, laagrid, välisreisid ning noorteetenduste loomine. Folie huvikooli tegevuse eesmärgiks on viia tsirkusepisik võimalikult paljude laste ja noorteni. Tsirkusestuudio Folie pakub sisukat vaba aja veetmise võimalust sportides ning ennast loominguliselt otsides ja leides.

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.