Avakülg » Kultuur, Meelelahutus, Pealugu, Uudised » Frankie Animal esitleb Haapsalus oma vinüülplaati

Frankie Animal esitleb Haapsalus oma vinüülplaati

Frankie Animal

Reedel jõuab Haapsallu Eesti üks hinnatumaid indie-rock ansambleid Frankie Animal (pildil), et anda siin oma uue vinüülplaadi „The Backbeat” esitluskontsert.

Debüütplaat ilmus kevadel, aga esitlustuur algas Kuressaares. Jätkati kontsertidega Tallinnas, Pärnus, Tartus, Rakveres ja Viljandis. Nüüd sellel reedel jõutakse esimest korda Haapsallu ja antakse akustiline kontsert kultuurikeskuse kohvikus.

Hiljuti andis Frankie Animal välja ka uue muusikavideo loole “The Pipers”. “Meil polnudki ühtegi korralikku muusikavideot uuemast materjalist. Idee teha just sellele loole video tuli fotograaf Ken Oja poolt. Et lugu räägib kiusatustest noorte inimeste elus ning sellest, kas või kuidas neile järele anda, siis üritasime seda ka videos edasi kanda,” räägib Frankie Animali solist Marie M. Vaigla.

Esimene tuurikontsert Kuressaares ja Pöide Pruulikojas ei olnud sugugi juhuslik valik, vaid just seal sai publik esimest korda maitsta Frankie Animali eripruuli, mil nimeks Frankie Õ. Bändi auks pruulitud jooki saab kindlasti proovida ka nüüd Haapsalus, lubasid ansambliliikmed.

“The Backbeat” vinüüliesitluse kontserdid

11.11 – Sinilind, Tallinn

12.11 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu

18.11 – Erinevate Tubade Klubi, Tartu

19.11 – Teatri Kohvik, Rakvere (akustiline)

25.11 – Jazzikohvik Jasm, Viljandi (akustiline)

02.12 – Kultuurikeskuse kohvik, Haapsalu (akustiline).

Kommenteeri

Viimased uudised

css.php

© 2017 Lääne Elu. All Rights Reserved.