Lääne prefektuur tunnustas parimaid kolleege

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

PPA_Parima+auhind+(autor+Rait+Pärg)

Kõik PPA parimad said mälestuseks skulptor Rait Pärjase taiese. Foto: PPA

Traditsioonilised kolleegipreemiad anti parimatele üle reedel, 18. novembril Lääne prefektuuri aastapäevapeol Järvamaal, teatas PPA kommunikatsioonibüroo.

Parima teo tiitli pälvis Pärnu politseijaoskonna selle aasta jaanuaris Eesti avalikkust šokeerinud taksojuhi mõrvas kahtlustatavate kinnipidamine.

Parima kolleegi ja töötegija auhinna vääriliseks hääletasid Lääne prefektuuri töötajad teabebüroo vanemkorrakaitseametnik Karet Akkaja.

Parima tugitöötaja tiitli võitis Lääne majandustalituse juhataja Taimi Salm.

Parima liidri auhinna pälvis Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk, kelle üksus on sellel aastal välja selgitanud mitme tõsise kuriteo toimepanijad ja asjaolud.

Parima meeskonna tiitli viisid koju selle aasta Politsei- ja Piirivalveameti kutsemeisterlikkuse võistluse korraldajad.

Parima vabatahtliku auhinna vääriliseks pidasid Lääne prefektuuri töötajad Rapla politseijaoskonna abipolitseinik Marion Pettaid.

Parima noore kolleegi auhinna sai Pärnu politseijaoskonna noorsoopolitseinik Virge Siirand.

Meie raudvara auhinna pälvis Paide politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Mati Seire, kelle panus politseispordi ja organisatsioonikultuuri edendamisesse on olnud märkimisväärne.

Kõikide tunnustatutele andis auhinnad üle Lääne prefekt Kaido Kõplas ja võitjad said mälestuseks skulptor Rait Pärja taiese.

​Parimate kolleegide väljaselgitamise ja tunnustamisega tehti algust juba 2005. aastal. Igal sügisel kuulutatakse prefektuuris välja ette antud kategooriates parimate väljaselgitamine. Kõik politseijaoskonnad ja bürood koondavad oma ettepanekud ning sellele järgneb hääletus. Traditsiooniliselt antakse Lääne prefektuuri parimate auhinnad kätte aastapäevapeol.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments