Täna on isadepäeva puhul Eestis lipupäev

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eesti Vabariigi lipp. Foto: Arvo Tarmula

Eesti lipp. Foto Arvo Tarmula

Pühapäeval, 13. novembril on isadepäev ja sel puhul heiskavad Eesti lipu kõik riigi- ja omavalitsusasutused ning avalik-õiguslikud juriidilised isikud. Isade austamiseks on ka kõik teised oodatud Eesti lippe heiskama.

Isadepäev on perekondlik tähtpäev, millega austatakse isasid ja tähtsustatakse nende rolli laste kasvatamisel ja ka laiemalt ühiskonnas.

Lipud heisatakse hiljemalt kell kaheksa hommikul ja langetatakse päikeseloojangul. Kui lippu ei langetata, tuleb lipp pimedal ajal valgustada, teatas riigikantselei sümboolikanõunik Gert Uiboaed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
voh
7 aastat tagasi

Ega ei pea hääletama minema,kui on hästi väike %,ei lähe tulemus arvessegi.”Vingugu”oma vingumised need asjapulgad ise siis.

to jah
7 aastat tagasi

küsi taevaisa käest

jah
7 aastat tagasi

Rõõmsat isadepäeva!
Varsti rahvas hääletab valdade liitumise eest.Kuidas peaks hääletama–ei,jah?Liiga võimalustevähene ja üldine– näiteks lääne-nigula valla elanikele.Arvamusi jagub rohkem ning erinevaid.Kes tahab ühineda osavallana,kes kuhu-üldse ei tea veel…

Et kui raha antakse,siis oleme igatpidi nõus ja olgu meie vald ühest äärest teise,ainult lõuna-läänemaad ei võta?

täna ei viitsi kuulata
7 aastat tagasi
Reply to  jah

täna on isadepäev! Valdade ühinemise vingumisi mõni teine kord.