TS Laevad suunab väikeveokid edaspidi rekaritta

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Harilaid Rohuküla sadamas 005

Rohaküla sadam. Foto: Urmas Lauri

Saarte Hääl kirjutab, et mandri ja saarte vahelises parvlaevaliikluses on probleemiks saanud e-pileti ostmine väikeveokitele ehk N1-kategooria sõidukitele.

Tavapäratu pole olukord, kus piletimüügisüsteem näitab, et vabu kohti sõiduautodele on näiteks üle paarikümne, kuid N1-kategooria sõidukile süsteem ometigi piletit ei müü. Põhjuseks on, et veokite limiit on täis saanud. N1-kategooria puhul võib aga tegemist olla sõidukiga, mille gabariidid on üpris sarnased tavasõiduki omadega.

Varasema vedaja, Väinamere Liinide ajal taolist probleemi polnud, kuna piletimüügi süsteemi siseselt arvestati, et ka N1-masinad kuuluvad madalamate sõidukite hulka. See tähendas, et kui eelmüügis pileteid jagus, sai pääsme soetada ka N1-masinale.

Toona nägi protsentuaalselt, kui palju pileteid veel müügis on. Praegu näitab piletimüügisüsteem aga seda, kui palju on vabu kohti sõiduautodele. Selleks, et teada saada, kas N1-masinale, -veokile või -bussile on võimalik piletit osta, tuleb läbida kogu piletiostu protseduur ja alles seejärel annab süsteem teada, kas pileteid on või mitte. Ehk pileti ostja saab vajaliku teabe katse-eksituse meetodil, mis võib mõnevõrra aega võtta.

Loe täispikkuses siit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kuzmitz
7 aastat tagasi

Kõva kokkuhoid on ju kui kirjutad RASKEVEOKITE RITTA asemel REKARITTA 😀

kruzovik
7 aastat tagasi

ka mulle torkas see väga teravalt silma, ansambel meie mees laulab rekkamehe sokkidest, ajalehed võiksid ikka vähe konservatiivsemalt emakeelde suhtuda.

Mart'ile
7 aastat tagasi

Mitte ühestki raamatust ei leia sellist sõna. 🙁

Kõiketeadjatele
7 aastat tagasi

Vabandage mind aga mis või kes on rekaritta?

Mart
7 aastat tagasi

Mine hari end.

Hullumaja+puhvet
7 aastat tagasi

Idioodi lapsepõlv ! Olen juba korra maha jäänud pesukoti partneriga kuna see topski seal oma tahvliga ei osanud muud teha kui tahvlit jõllitada (huvitav kust sellised tropid leiti ) ,kuigi praamil oli veel paar sõidukat mahutavat kohta . Ega normaalset seletust ei saanudki