Säästumarket muutub mini-Rimiks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Säästumarket (arvo tarmula)

Haapsalu Säästumarketit kinni  ei panda, see pood muudetakse mini-Rimiks. Foto: Arvo Tarmula

Tuleva aasta algusest saab Säästumarketitest Eestis ajalugu ning enamik seniseid poode ehitatakse ümber Rimi kauplusteks.

Säästumarketi kaubamärgi kaotamisega loobub Rimi ka odavpoodide keti kontseptsioonist. Kauplused kujundatakse ümber mini-Rimideks, mis tähendab, et vahetub ja laieneb ka kaubasortiment.

„2017. aasta lõpuks on meil kokku 48 läbimõeldud valiku ja heade hindadega mini-Rimi poodi. Uuendatud kauplustes hoiame osaliselt alles sama sortimenti, mille hulgas on Säästumarketi klientide populaarsemad tooted,” ütles Rimi Eesti tegevjuht Anders Torell.

Kaheksa Säästumarketi kauplust pannakse jäädavalt kinni. Sulgemine ootab ees Tallinna Marja, Tabasalu, Tartu, Valga, Jõhvi, Viljandi, Kuressaare ja Pärnu Papiniidu kauplust. Haapsalu Säästumarketit pole Rimil esialgu kavas sulgeda.

„Kaks Rimit Haapsalus kõrvuti pole ju paha mõte,” nentis Haapsalu tarbijate ühistu juht Raimond Lunev. Ta lisas, et tehtav muudatus peaks ühistupoodide seisu Haapsalu kaubandusturul parandama. „Meile on Säästumarketi muutumine Rimiks ikka parem,” arutles Lunev. „Kui nad odavpoodide keti kontseptsioonist loobuvad, siis on meie poodidel vähem konkurentsi.”

Rimi Eesti Food ASi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanik on ICA Gruppen AB.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Keegi...
6 aastat tagasi

Sealt mini rimist letist pirukaid riskantne osta…pirukad ilmselt paljaste kätega, ilma kindaid kasutamata, aluste peale laotud…enne on see inimene kes seda tegi,ohtralt miskit parfüümi kasutanud…nii et kahjuks jäid pirukad söömata…ja selge on ka see et rohkem sealt parfüümiseid pirukaid ei soovi seepärast sealt ka ei osta…

Anonüümne
7 aastat tagasi

Lidl saab siis Eestisse tulla.

Vedel
7 aastat tagasi

Riidepoode napib Haapsalus!

Sarrel
7 aastat tagasi
Reply to  Vedel

Jah

no-ga nõus
7 aastat tagasi

Olen samal arvamusel.

no
7 aastat tagasi

minu meelest meil on juba üks mini-rimi , hyper rimi oleks tahtnud.

juss
7 aastat tagasi

no säästukas on näiline odavus.

lj
7 aastat tagasi

Kohalik on ikka tõeline s market.võiks kaduda.

saag
7 aastat tagasi

Loomulikult hõõruvad teised poed käsi, kui odavkett ära kaob. Nüüd saab hooga hindu tõsta. Kahju.

Agu
7 aastat tagasi
Reply to  saag

see polnud ju mingi odavkett enam ammu. Kas sa teistes poodides pole käinudki hindu vaatamas?

vallo
7 aastat tagasi
Reply to  saag

Mini Rimi on üks eesti parimaid seal on hinnad odavamad kui säästumarketis.