Maa Elu: Greencube sihib välisturgu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

HBekmann_Foto_MirjamVarik_4106 Henri Bekmann. Foto: Mirjam Varik

Täpselt kuu tagasi avas Lihulas uue tehase puidust moodulmajade tootmisele keskendunud osaühing GreenCube. Postimehe lisaleht Maa Elu uuris, millised on üsna noore ettevõtte edasised sihid.

Greencube on just valmis saanud ühe pisikese 12,5 ruutmeetri suuruse kontorihoone Soome turule ja 24,8 ruutmeetri suuruse suvilamaja Rootsi turule.

"Tänavu kevadel läks meil ekspordiks üks maja, aasta lõpus saadame piiri taha veel kokku neli hoonet. Seega toimetame juba praegu ekspordi lainel," ütles ettevõtte juht Henri Bekmann. "Lisaks käivad läbirääkimised võimalike klientidega Prantsusmaal, Saksamaal ja Hollandis, kus kiidetakse meie hinna ja kvaliteedi mõistlikku suhet."

GreenCube asutati 2014. aasta jaanuaris, tegevust alustati samal kevadel Hanila vallas Kõmsil. "Lihula tootmishoone annab meile võimaluse kiirelt laieneda," ütles Bekmann.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
1-2-3
7 aastat tagasi

Artikleid on sellest virmast rohkem kirjutatud kui too omi onne müünud. Hull värk.