Sotsid kavatsevad Rõivase umbusaldamisega ühineda

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Andres AnveltRiigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioon kavatseb kolmapäeval ühineda Reformierakonda kuuluva peaministri Taavi Rõivase vastu algatatud umbusaldusavaldusega.

Andres Anvelti (pildil) ütles BNS-ile, et on pretsedenditu, kui ametis olev peaminister, kes on sisuliselt oma koalitsioonipartneritelt saanud juba umbusalduse, keeldub ametist tagasi astumast. “See paneb meid sügavalt seda kaaluma, et homme ühineda sellesama umbusaldusavaldusega,” sõnas Anvelt. “Praegune peaministri käitumine on parlamentaarses demokraatias pretsedenditu, aga see on tema õigus,” nentis Anvelt.

Peaminister Taavi Rõivas teatas teisipäeval, et ei kavatse ise tagasi astuda ning on valmis umbusalduse avalikuks debatiks riigikogus esimesel võimalusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
7 aastat tagasi

Ja òigesti teevad. On tòesti refivahetuskuu. See toiduahel tuleb katkestada. Mul oli selle kolme lause puhul 4 kirjaviga. Algaselt. Huuuvitav,kas sùùdi on pol litrit pipraviina. ?? ?