Fotogalerii: Haapsalu põhikool valib krahvi ja krahvinnat

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

USA valib presidenti, Haapsalu põhikool aga krahvi ja krahvinnat. Valimiskampaania lõppes eile debatiga ja tänasest neljapäevani saavad põhikooli 6.-9. klassi õpilased ning õpetajad oma valimissedeli hääletuskasti poetada.

Krahviks kandideerivad Kenert Kraavik ja Sven Makienko, krahvinnaks Anni Kallas ja Ketrin Puskar. „Krahvist ja krahvinnast saavad õpilasesinduse juhid ja meie kooli esindusõpilased,” ütles Haapsalu põhikooli huvijuht Siim Birk.

Tema sõnul on valimised seekord suurejoonelisemad kui varem, et õpilased saaks parema ettekujutuse päris valimistest. Kandidaadid seadsid end ise üles ja panid kokku kampaaniameeskonna. Terve möödunud nädal käis koolis aktiivne valimiskampaania. „Eile oli debatt, kus igaüks sai kandidaatidele küsimusi esitada ja täna algas hääletus, mis kestab neljapäevani,” ütles Siim Birk.

Õpilasesinduse juhid on esimesed, kelle poole kooli huvijuht pöördub, kui on vaja õpilaste arvamust, lisas ta.

pohikooli krahvivalimised tarmula1 pohikooli krahvivalimised tarmula2 pohikooli krahvivalimised tarmula3 pohikooli krahvivalimised tarmula4 pohikooli krahvivalimised tarmula5 pohikooli krahvivalimised tarmula6 pohikooli krahvivalimised tarmula7 pohikooli krahvivalimised tarmula8 pohikooli krahvivalimised tarmula9

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
7 aastat tagasi

Titekari!

hallo!
7 aastat tagasi

Miks halvasti ikka positiivselt

Kui ebaviisakas!
7 aastat tagasi

On äärmiselt ebaviisaks mingit õpilast halvustada põhjusel, et mingi kommentaator omab subjektiivselt negatiivset arvamust õpilase ema kohta. Häbi täiskasvanutele!

to: hallo!
7 aastat tagasi

Schwindt õpib 8.klassis, aga tavaliselt kandideerivad ikka 9.klassi õpilased. Ja üldsegi kui inimene ei soovi, siis ei saa teda sundida kandideerima.

hallo!
7 aastat tagasi

Mis,Schwidti ei olegi? Tuleks ikka emast eeskuju võtta, kuidas see kahes koolis korraga troonil istub.