Ago Soomre: hirmu peaks tekitama Trumpi võimulesaamine, mitte Eesti valitsusevahetus

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ago Soomre. Foto: Arvo Tarmula

Ago Soomre

Haapsalu Uksetehase juhi Ago Soomre (pildil) hinnangul ei peaks Keskerakonna võimaliku valitsusse pääsemise ees hirmu tundma.

„Hirm (valitsusvahetuse ees) on küll vale sõna. Palju rohkem tekitab hirmu, kui Donald Trump peaks Ameerika presidendiks saama,” ütles ta.

„Ideid võib Keskerakonnal ju olla igasuguseid, aga vaevalt et koalitsioonivalitsuses väga palju lollusi tehakse,” sõnas ta.

Senise Reformierakonna, IRLi ja sotsiaaldemokraatide koalitsiooni poliitikat pidas Soomre põhimõtteliselt õigeks, kuid märkis, et bürokraatiat peaks vähem olema.

Praegust valitsust ennast Ago Soomre väga kõrgelt ei hinnanud. „Seda ei ole suudetud koos hoida, liiga palju on soleeritud,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Agu
7 aastat tagasi

hahahaa, nüüd vist väriseb kodus, ei julge toast väljagi tulla, sest Trump sai presidendiks.

Agu
7 aastat tagasi

Uksetehase ladvik on vist kõik väärarusaamadega elust , teine juba ajab imelikku. Mis hirm see trump on, pigem clinton peaks hirmu tekitama.

xxl
7 aastat tagasi

Väga naiivne arvamus,et USA president saab teha kannapõõrdeid poliitikas.Tegelikult ei muutu midagi Eesti jaoks,kes saab presidendiks.Olime,oleme ja jääme etturiks maailma poliitikas,neljana viienda liiga mängijaks.