Lääne maakonnaplaneeringu 2030+ avaliku väljapaneku tulemused

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Lääne maavanem võttis 30.08.2016 korraldusega nr 1-1/16/127 vastu Lääne maakonnaplaneeringu 2030+. Lääne maakonnaplaneeringu ja selle keskkonnamõju strateegilise hindamise (KSH) aruande avalik väljapanek oli 13. septembrist 11. oktoobrini.
Avaliku väljapaneku ajal esitati maavanemale kokku kolm kirjalikku avaldust. Kaks kirja sisaldas parandusettepanekuid ning üks kiri planeeringulahendusega mittenõustuvat seisukohta. Avalik arutelu oli 20. oktoobril Lääne maavalitsuse saalis.
Avalikustamise tulemusel täpsustati maakonnaplaneeringu tekstiosade sõnastust ja täpsustati Saaremaa püsiühenduse maismaale ulatuvate trassikoridori otste maakasutustingimusi. Kompromissina loobus vaidlev osapool oma vastuväitest.
Maavalitsus esitab KSH aruande Keskkonnaametile ning maakonnaplaneeringu Rahandusministeeriumile järelevalve tegemiseks. 
Avaliku arutelu protokoll ja täiendatud Lääne maakonnaplaneering 2030+ on kättesaadavad Lääne maavalitsuse kodulehel http://laane.maavalitsus.ee/koostatav-maakonnaplaneering.

Lääne Maavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments