Turvafirma juht tänas pätti tabada aidanud noormehi meenega

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

kaader videost 2

Kaader videost.

USS Security Eesti Haapsalu piirkonna juht Tiit Moor tänas Haapsalu kaubamajas sinki ja alkoholi varastanud pätti tabada aidanud kahte noormeest meenega. Moor kinkis noormeestele turvafirma logoga termospudeli.

Moor selgitas, et noormeeste julgus oli märkimisväärne. „Seda, et keegi tuleks pätiga kähmlevale turvatöötaja appi, näeb ülimalt harva,” ütles ta. „Kavatsen tänutäheks kodanikujulguse üles näitamise eest esitada noormehed ka Eestimaa uhkuse telesaatesse.”

Moor selgitas, et vahejuhum leidis aset juba 24. augustil, kui mees üritas poest singi ja alkoholiga välja joosta. Rüseluse käigus sai turvatöötaja kergelt vigastada. Poest välja jooksvat varast märkas juhuslikult parklas olnud Simre Soon, kes palus endale appi läheduses viibinud Ando Pärna. Noormehed omavahel tuttavad ei olnud.

Moori andmeil oli varga näol tegemist isikuga, kes töötas Sadama 28 ehitusobjektil mustalt.

Vaata Reporteri videot siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments