Libedus tõi kaasa ühe avarii

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Esimene lumi Haapsalus 033

Esimene lumi paneb autojuhid ettevaatlikumalt liiklema. Foto Urmas Lauri

Eile õhtul maha sadanud lume ja libeduse tõttu on seni politseile teada antud ühes avariist, kus inimesed küll viga ei saanud.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi kohusetäitja Meelis Laurmanni sõnul märkas patrull eile õhtul Rannarootsi keskuse parklas libedust nautides BMWga driftivaid noormehi. „Politsei vestles nendega pikalt ja põhjalikult ning poisid lubasid kohe koju minna,” rääkis Laurmann.

Paar tundi hiljem, veidi peale südaööd, sai aga politsei teate, et sama auto on Mulla tänava lõpus Raudtee tänava äärsesse kraavi sõtnud. Keegi inimestest õnnetuses viga ei saanud.

Laurmanni sõnul kannatanutega avariisid pole Läänemaal neil päevil olnud. Ta lisas, et üldist liikluspilti vaadates tundub, et autojuhid arvestavad muutunud liiklusoludega. „Autojuhid sõidavad ettevaatlikult ja hoitakse tavapärasest pikemat pikivahet,” ütles Laurmann

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kalender
7 aastat tagasi

Äärmiselt tubli politseitöö, ajada driftihuvilised minema parklast kus on reaalselt ainult üks asi millele sisse sõita, mille vältimisega saaks ka kõige saamatum inimene hakkama ja kus reaalselt pole läheduses ühtegi elumaja mille elanikke häirida… Talendid, politsei peaks talveharjutusteks ohutu ja elumajadest piisavalt kauge koha valinud inimesed rahule jätma, see “kohe koju” on ju teada audiklubi pikniku jutt.

Anonüümne
7 aastat tagasi

.