Lääne Elu paberleht neljapäeval, 3. novembril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel0311001

Haapsalu pagulased elavad Koit Uusi korterites

Haapsalu ärimees ja MTÜ Pagula asutaja Koit Uus ostis pagulasperedele välja üürimiseks kaks korterit, sotsiaalministeeriumi hinnangul on kõik juriidiliselt korrektne.

„Jah, nii on,“ kostis MTÜ Pagula tegevjuht Innar Mäesalu vastuseks küsimusele, kas vastab tõele, et kaks pagulastele üüritud korteritest kuuluvad Koit Uusi ettevõttele. Huvide konflikti siin siiski ei olevat, küll aga paratamatus.

Maavanem tahab Lääneranna valda Läänemaa osaks

Lääne maavanem Neeme Suur kavatseb teha valitsusele ettepaneku arvata Lääneranna vald Pärnumaa asemel Läänemaa koosseisu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Hullumeelsus
7 aastat tagasi

Meil on nüüd jah kõik endised kolhoosiesimehed kõvad vabamüürlased ja illuminaadid. Nad ise muidugi mõtlevad täiesti siiralt et on Jumala enda poolt välja valitud eesti rahvast vanu egiptlasi aretama. Mida rohkem need sellised sellele mõtlevad seda tõesem ja parem idee see neile endile tundub. Seda mõttetum tundub praegune lihtrahvas ja nende elupaik ja nende mured või probleemid. Pähh ja vuihh selle peale. Nii et kui sa olid õigel ajal õiges kohas, tundsid õigeid inimesi või käisid omal ajal õigete poistega õigel ajal saunas kes sind siis pärast „saunamänge“ kampa võtsid eemärgiga rahva loodud väärtused KEKkidest ja MEKkidest „kristlikult“ enda arvele… Loe rohkem »

Onu
7 aastat tagasi

Uusi Koit ja Käsu Taavi Haapsalu valitsejad?

eelmisele
7 aastat tagasi

teame,teame – ringkaitse ja omad advokaadid

Ajakirjanikega ei tasu suhelda.
7 aastat tagasi

“Lääne Elu rikkus head ajakirjandustava”

Hullumeelsus
7 aastat tagasi

Oletame kui ärimees ostaks linnas kortereid kokku ja paneks näiteks käima lõbumajade keti siis vist lööks kohe kihama. Politsei lendaks peale, linnavalitsus võtaks tegevusloa ära. Kõik mõistaksid inimkaubanduse üksmeelselt hukka. Noh ärimees saaks küll maakonnalehes seletada, et need inimesed kes korterid talle müüsid nemad said ju pappi, esiteks olgu õnnelikud ja teiseks korteri müüjad on tegelikult kõiges süüdi. Temale, ärimehele on vaid oluline kõiki oma projekte SÜDAMEGA teha. Ta lihtsalt on NII HEA inimene. On nii? Ametivõimude vaikides pealtvaatamine on siis antud juhul nõusolek. Ehk siis? Ehk siis Ukraina suurt näljahäda meenutades toppisid ju ukrainlased oma näljahäda ohvrid 1930-aastate keskel… Loe rohkem »

tegelikult
7 aastat tagasi

ei ole Uusi afäärid sugugi seaduslikud,see kuidas korterite “broneerimine “käis,pole veel päevavalgele tulnud;ja praegune valitsus on andnud “loa”!!!

eelmisele
7 aastat tagasi
Reply to  tegelikult

See korterite ost pole mitte aus,vaid raha väljapressimine ja susservusser enda kasuks seljataga.Niipalju sai Uus targemaks,kuidas äri ajada,kui oodatud pagulastelaviin kohe ei tulnud ja venima hakkas.

sooviks
7 aastat tagasi

et see “äri “mõjutaks selle organiseerija(i)t

Hullumeelsus
7 aastat tagasi

Vägisi eesti kodanike juurdetegemine millega end igal sammul vabandatakse on sisuliselt sama asi mis vägisi nõukogude inimeste tegemine või vägisi eurooplaste tegemine. Oleme väike rahvas. Ausalt: tegelikult ju ei huvita mitte kedagi mis eesti rahvast saab või palju teda on. Onju? Aga meil ei ole vaja et väikesed kohalikud isehakanud Leninid, Hitlerid, Napoleonid, Stalinid, Junckereid ja Merkelid meie peal inimkatseid teevad. Millal Haapsalus sellest aru saadakse? Mis peaks VEEL juhtuma? Nüüd keegi vist kiljatab Toomas Hendrik Ilvese häälega et „Liberaalne maailmavaade ja euroopalikud väärtused on hädaohus!“. Mis liberaalne? Mis väärtused? Kus? Liberaalse tähendus on ammu ära muudetud – see tähendab… Loe rohkem »

Teadmamees
7 aastat tagasi

Allahu akhbar

Hullumeelsus
7 aastat tagasi

Psühhopaadi tunneb ära selle järgi mis inimest tegutsema motiveerib. Psühhopaat saab oma naudingu või mõnu kätte kaasinimestele või kogukonnale võimalikult suurt kahju tehes. Saadud nauding ja rahuldus on suurem seksuaalsest rahuldusest. Nii nagu üks mees ajaleheveergudel kiitleb – mõni korter tema bilanssi ei muuda. Muidugi ei muuda. Sisuliselt oleks ta võinud ka öelda, et mõne rahapataka lõkkesse viskamine tema bilanssi ei muuda. Haigel inimesel ei olegi rahas küsimus. Suur idee, utoopia, võimalus võimu kasutada ja segadust tekitada kaalub üles raha väärtuse. Oma rahva või lähedaste vihkamine on üks psühhopaadi tunnuseid. Rahaline kasu on teisejärguline. Mõne korteri ostmine bilanssi ei muuda.… Loe rohkem »