Leht: Leedo väljub Saksamaal Elbe jõe parvlaevaärist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

leedo

Ajalehe Meie Maa andmetel astub Vjatšeslav Leedo (pildil mikrofoniga) välja Saksamaal parvlaevaliiklust opereerivast firmast Elb-Link Reederei, firma opereerimist jätkab üksinda kurseerivate parvlaevade omanik Olav Miil.

"Otsustan edasi minna üksinda," ütles Miil lehele. Saksamaa liini täituvus enne ja pärast suvist tipphooega pole olnud ettevõtjatele rõõmustav, kirjutab Meie Maa kolmapäevases lehes ilmuvas artiklis.

Lisaks lahkub lehe andmetel peagi ametist seni mandri ja saarte vahel parvlaevaliiklust korraldanud Väinamere Liinide juht Urmas Treiel, kes on formaalselt tööl ka Elb-Linki juures.

Miil rääkis, et komplekteerib Saksamaal üksi jätkates Elb-Linkile ilmselt uue tegevjuhtkonna. "Möödunud suvi läks tegelikult väga hästi, aga esimene talv oli raske. Kui suudaks saabuva talve kuidagi üle elada, siis eelolev suvi annab ju taas lootust," ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
7 aastat tagasi

Sita mängu juures tehakse ikka head nägu.

Hullumaja puhvet
7 aastat tagasi

Tegelt anti saarekunnile jalaga – kemplus käib pigem kuidas võlgu katta