Kiltsi lennuväljal tuleb kestvuskross

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu KK 2014 (6)

Foto erakogu

Laupäeval, 22. oktoobril on kõigil huvilistel võimalik Kiltsi lennuväljal osa saada Läänemaa suurimast motospordivõistlustest Haapsalu kestvuskrossist.

Haapsalu kestvuskrossil jagatakse nii Eesti kui ka Balti meistrivõistluste punkte ning lisaks Eesti paremikule on kohal tugevad krossisõitjad Lätist ja Soomest. Punkte jagatakse 14 masinaklassis ning läänlastest on Veteran 40+ klassis liidrikohta hoidmas Reio Engman, kes kindlasti soovib head tulemust ka kodusel krossil.

6 km rajale tuskavad esimesed võistlejad kell 11.00 Just siis antakse start 2 tunnisele soolomootorrataste võistlussõidule. Kell 13.45 alustavad 90 minutilist võidusõitu neljarattalised masinad.

Pealtvaatajatele on sissepääs tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Paavo
7 aastat tagasi

Kestvuskrossi sõidetakse pikemal rajal nt. 5-6 km ja vastavalt masinaklassidele kas 1 kuni 2 tundi. See oli siis lühidalt.

ah
7 aastat tagasi

Kas ei võiks täpsustada mis asi on kestvuskross?

.
7 aastat tagasi

Rahustan esimest kibestunud kodaniku. Võta teadmiseks ,et krossis tõuseb kiirus väga harva üle 50km/h. Enamus trassist kiirus 20-35 km/h. Ja teine kodanik mis seal venelasest maha jäänud lagunenud lennuväljal ilusat on. Õnn on ,et keegi sellele hukule määratud lennuväljale kasutust leiab.

madis
7 aastat tagasi

Tehke midagi ka elus ära ja siis tulge vinguma. Kindlasti ei ole keegi nendest kommijatest krossi näinudki aga oma inin tuleb ikka teele saata.

To edu
7 aastat tagasi

Tainas ära kigise

edu!
7 aastat tagasi

päris kena koha on segi sõtkunud…

Eesti+Vabaks
7 aastat tagasi

Alles see oli kui hiilgava töövõiduna raporteeriti 50km/h kiirusepiirangust lennuväljal. Kehtib siis või ei? Või vajadusel ei kehti?