Reisijad pahased: Rohuküla sadamas valitseb segadus! Anna teada, mis toimub!

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Rohuküla sadam

Rohuküla sadam. Foto: Urmas Lauri

Delfi kirjutab, et laupäeva hommik on Hiiumaa ja mandri vahel reisijatele alanud taaskord ärritavalt, sest madala veetaseme tõttu veetakse inimesi üle väikese Harilaiuga.

"Rohuküla sadamas jäeti kümneid autosid maha, kellel oli broneering. Kodulehel aga info, et järjekorda pole ja kõik graafikus. Infot ei antud ja Harilaid sõitis ära ja inimesed ei teadnud jalagi peale minna. Järgmine laev kell 13.15," kirjutas lugeja Delfile.

Täna hommikul teatas Tallinna Sadama pressiesindaja Sirle Arro, et madala veetaseme tõttu tühistati parvlaeva St. Ola reis kell 6:30 Heltermaalt. Parvlaev Regula veel sõitis ja väljus kell 6:30 Rohukülast.

Kell 8 alustas Rohukülast laevaliini teenindamist väiksema süvisega laev Harilaid. "Hetkel toimub laevaliiklus Hiiumaa liinil sõiduplaani järgi ja parvlaev St Ola on asendatud Harilaiuga. Järjekordi sadamates ei ole," kinnitas Arro.

Hea Lääne Elu lugeja, palun jaga oma kogemusi ja infot sadamates toimuvast!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
huumoritalu
7 aastat tagasi

rohkem hysteeriat, lp tintla!