Kiltsi lennuväljal hakkas kehtima 50 km tunnis kiiruspiirang

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

kaitseliit 50kmh

Kiiruspiirangu märk lennuväljal. Foto Kaitseliit

Alates teisipäevast, 4. oktoobrist on Kiltsi lennuväljal liikumise piirkiirus 50 kilomeetrit tunnis, teatas Kaitseliidu Lääne malev.

Lennuvälja kõigile sisenevatele teedele paigaldati sissesõidu keelu märgid ja maleva valvuri telefoninumber ning piirkiiruse liiklusmärk 50. Politsei kontrollib uutest reeglitest kinnipidamist ja esimesed tahvid on vormistatud, teatas Kaitseliit.

Kiltsi lennuväli on olnud populaarne kiirendajate ja kiirendusvõistluste paik.

Maikuus juhtus lennuväljal ühel mitteametlikul üritusel inimohvriga õnnetus, kui kiirendanud Audi sõitis otsa raja kõrval seisnud noormehele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LOETUIMAD LOOD 2016. Kiltsi lennuväljal hukkus liiklusõnnetuses 22aastane mees | Lääne Elu
7 aastat tagasi

[…] ka tagajärgi: politsei ja kaitseliidu arutluse tulemusena tohib Kiltsi lennuväljal alates 4. oktoobrist sõita 50 km/t. Lennuvälja kõigile sisenevatele teedele paigaldati sissesõidukeelu märgid […]

jenkem
7 aastat tagasi

kas autokoolid saavad mingi eraldi loa et õpilane saaks väljaspool teeliiklust proovida ka 90 km/h kiirust, et ei seaks ohtu nii õpetaja, enda , kui ka kaasliiklejate elusid? Milline ristmik lõpetab lennuvälja sisesel alal 50KM/H piirangu?
Kuidas lennukid nüüd maanduvad kui asula ala ja piirang 50km/h?
Kas talvel ikka 50km/h DRIFTIDA saab?
Jaburus kuubis….

Palivere elanik
7 aastat tagasi

selle märgi raha oleks võinud Palivere raudteesse suunata, las lollid tapavad ennast edasi seal lennuväljal