Savisaare toetajad loovad rahvaliikumise

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Edgar Savisaar. Foto. Arvo Tarmula

edgar savisaar arvo tarmula

Edgar Savisaar. Foto: Arvo Tarmula 

 

Keskerakonda ainult Edgar Savisaare juhtimisel eesmärgipärasena nägevad aktivistid lõid Liidu Savisaare Toetuseks.

Rahvaliikumise algatusrühma esindaja Anna Žinkovskaja hinnangul teevad Keskerakonnas toimuvad arengud teda ja paljusid teisi Savisaare toetajaid väga murelikuks. Žinkovskaja sõnul tahetakse "Savisaare parteist" teha sotside või IRLi laadset Reformierakonna ripatsit, mille tulemusel jäävad paljud Eestimaa elanikud poliitiliselt esindamata.

"Meie jaoks on Keskerakond ilma Edgar Savisaareta surnud erakond, mistõttu toetame ainult Keskerakonda, mida juhib Edgar Savisaar. Edgar Savisaare poliitiline nägemus on meile kõige vastuvõetavam, kuna ta näeb Eestit kodumaana kõigi siin elavate rahvuste jaoks," kirjutas Žinkovskaja pressiteates. "Savisaar tahab, et igal Eestimaa inimesel oleks siin hea elada, mitte üksnes vähestel väljavalitutel."

"Jüri Ratas, Kadri Simson või Mailis Reps on oma senise vääritu ja lugupidamatu tegevusega väga selgelt üles näidanud eesmärki viia Keskerakond eliiti esindavate parteide sekka, mis meie jaoks on õõvastav, kuna Keskerakond on siiani alati tavarahva eest seisev partei olnud," märkis Žinkovskaja ning kutsus kõiki Edgar Savisaare toetajaid üles uue liikumisega ühinema.

"Täna võib oma liitumissoovist teada anda meiliaadressile savisaareliit@gmail.com, kuna loomisel on ka mittetulundusühing," selgitas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kesk-vasak
7 aastat tagasi

Nõus eelmisega.

On aeg vahetada välja Valitsus, Riigikogu ja eraldadaend selge piiriga miljoni migrandiga eurohullusest ja 10 miljoni migrandiga USA e-residendi hullusest ning rahva valitud presidendil oleks aeg ka tühi Kadrioru loss endaga täita.

Pole vist mõtete üle korrata, et sellega saaks hakkama kõige paremini
peaminister nimega Edgar. IRL-i tädi kes juba teise toolisojendajana 10 aasta jooksul ei julge Venemaa poolegi vaadata, või broilerilasteaed, paneb täies koosseisus kikilipsud ette ja purjetab Ameerika poole, kui mõni suurema tossuga lennukikandja peaks ida poolt Viru randa triivima, peale uus-MRP sõlmimist. kas teist keegi tõesti usub, et Tapa importvanaraud selles olukorras kuhugile liigub?

keskerakonna lihtliige
7 aastat tagasi

Konverentsi pole pole mötet kokku kutsuda ,Välja tuleb vahetada riigikogu faktsioon kes on sinna saanud erakonna imelise reklaamikampaania tulemusena ja ……………

huvitav
7 aastat tagasi

oleks teada, kuhu see rahvas siis liikuma hakkab, et Savisaart toetada. Kuidas võib küll olla niivõrd võimu sõltlane. Las noorem põlvkond läheb KE ga edasi, ,küll aeg näitab kuidas edeneb. Niivõrd suure poliitilise pagasiga mees peaks ikka oskama ja suutma väärikalt taanduda.

kahju
7 aastat tagasi

on näha kuidas üks elus suure töö ära teinud mees, kes on läbi teinud niivõrd raske ja tõsise terviserikke ei armasta ennastniivõrd, et olla iseenda vastu leebe ja lugupidav ning hakata oma erakonna noorematele heaks nõuandjaks ja õpetajaks võttes vastu kõik hüved mida pakutakse ja kanda austavat auesimehe nime.

Tiina
7 aastat tagasi

Savisaar,me armastame sind.Riputaks
täis medaleid ja ordeneid su rind.
Kuid ka meist sa aru saa,edasi me
tahame minna tugeva ja ühtse
erakonnana.Las noored,Ratas,Simson,
Karilaid,Reps koos seda teha
proovivad.Tänutundes köik erakondlased sulle tervist,jöudu
soovivad.Ka kui oled keskerakonna
auesimees,oled meie austuse ja
armastuse sees.

ei
7 aastat tagasi

mailis reps ei ole